Μάρκοβιτς: «Η Παρτιζάν είναι πάντα μία επιλογή μου»

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς σε δηλώσεις του στον σερβικό Τύπο παραδέχτηκε πως θα είναι καλό για την καριέρα του να δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Μάρκοβιτς: «Η Παρτιζάν είναι πάντα μία επιλογή μου»

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός επένδυσε 1,5 εκατ. ευρώ προκειμένου να κάνει δικό του τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Ο νεαρός Σέρβος θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα στην πατρίδα του και βασικός με την Εθνική Ελπίδων.

Στην ομάδα του Πειραιά έχει πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και συγκεκριμένα έχει παίξει μόνο στο πρώτο παιχνίδι με την Καλαμάτα για το Κύπελλο Ελλάδας. Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και την Τετάρτη στον αγώνα ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Όπως και να ‘χει, όμως, το πιθανότερο είναι πως ο Μάρκοβιτς θα παραχωρηθεί δανεικός έως το τέλος της σεζόν, αφού δεν βρίσκεται αρκετό χρόνο συμμετοχής και στον Ολυμπιακό ποντάρουν πάνω του. Πριν δύο ημέρες στην Τουρκία γράφτηκε πως η Τραμπζονσπόρ έχει χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού για να τον πάρει δανεικό.

Στη Σερβία, ωστόσο, φιλοξενούνται δηλώσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος τόνισε: «Ένας ευρωπαϊκός προορισμός επιβάλλεται ως επιλογή. Η Παρτιζάν είναι πάντα μία επιλογή για εμένα, αλλά θα δούμε τι θα κάνει ο Ολυμπιακός», φέρεται να έχει δηλώσεις ο Μάρκοβιτς.

Οι Σέρβοι, επισημαίνουν στο ρεπορτάζ τους ότι απομένει να δούμε αν η Παρτιζάν συνεχίζει να θέλει τον νεαρό αμυντικό για το ρόστερ της. Τονίζουν επίσης πως για τον Ολυμπιακό το ζητούμενο είναι ο ποδοσφαιριστής να πάει σε κάποια ομάδα που θα παίζει.