Πρωτάθλημα για τα... πανηγύρια...

Φιέστα στη Ριζούπολη, φιέστα στην Τούμπα, φιέστα στο Περιστέρι. Φιέστες παντού. Καλά λένε κάποιοι ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι για τα πανηγύρια.

Πρωτάθλημα για τα... πανηγύρια...

H αυλαία του πρωταθλήματος της Super League μισοέπεσε σήμερα (θα κλείσει οριστικά αύριο που θα διεξαχθούν τα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια της 30ης αγωνιστικής) με έναν πανηγυρικό τρόπο.

Η ΑΕΚ έστησε φιέστα στη Ριζούπολη για να γιορτάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Στράτος έδωσε τα μετάλλια στους ποδοσφαιριστές και το τρόπαιο στον αρχηγό Πέτρο Μάνταλο ενώ απέξω περίμενε το ανοιχτό πούλμαν για την παρέλαση στους δρόμους της Ν. Φιλαδέλφειας.

Ο ΠΑΟΚ, που θεωρεί εαυτόν πρωταθλητή, οργάνωσε φιέστα στην Τούμπα (άνοιξε για πρώτη φορά μετά από το ντέρμπι με την ΑΕΚ) για να γιορτάσει και αυτός την κατάκτηση του τίτλου ενώ οι οπαδοί του τραγουδούσαν «ΑΕΚ ντροπιάζεις όλη την προσφυγιά, πρωτάθλημα στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά».

Ο Ατρόμητος έστησε τη δική του ταπεινή φιέστα στο Περιστέρι για να γιορτάσει την έξοδο του στην Ευρώπη. Οι ποδοσφαιριστές του έκαναν τον γύρο του θριάμβου στο φινάλε του αγώνα με την Κέρκυρα.

Τέσσερα ματς, τρεις φιέστες... Πρέπει να είναι παγκόσμιο φαινόμενο... Κι αύριο έχει άλλα τέσσερα ματς. Αλλά τι μας παραξενεύει; Στην Ελλάδα δεν είμαστε;