Λάρισα και Λαμία δεν είχαν να «Χ»ωρίσουν τίποτα

Οι ''βυσσινί'' αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την ομάδα της Λαμίας για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος

Λάρισα και Λαμία δεν είχαν να «Χ»ωρίσουν τίποτα

Το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς αμφότεροι είχαν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς ωστόσο να απειληθεί ουσιαστικά η άμυνα των γηπεδούχων.

Από την άλλη οι ''βυσσινί'' χτυπούσαν στην αντεπίθεση με σκοπό την επίτευξη του γκολ που θα τους χάριζε την τελευταία νίκη της χρονιάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λάρισα ανέβασε ρυθμό χωρίς όμως να μετουσιώσει κάποια φάση σε γκολ.

Τα δύο γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν μέσα σε τρία λεπτά, η Λαμία κατάφερε να προηγηθεί στο 81' χάρις σε τέρμα του Τσούκαλου. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 84' με τον Ντέλετιτς έπειτα από όμορφο γύρισμα του Λεοζίνιο.

Οι δύο ομάδες πέτυχαν τον αρχικό τους στόχο και θα μπορούν να σχεδιάσουν με ηρεμία την επόμενη μέρα της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν.

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Θεοδωρόπουλος (68' Σουλούκος), Γιοβάνοβιτς, Μόρας, Γκοϊκοβιτς, Μασούρας, Μλαντένοβιτς, Φατιόν, Αγκάνοβιτς (60' Αγκάνοβιτς), Μιλοσάβλιεβιτς, Ναζλίδης (72' Περόνε), Ντέλετιτς.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Αναστασιάδης, Κουκόλης (41' Πριντέτα), Ασίγκμπα, Παντελιάδη, Βασιλαντωνόπουλος, Ομο, Μπουλουλής, Πίτι,Ακόστα (88' Μπούτνικ), Βάντερσον (46' Τσούκαλος)

Μικρογραφία

Γήπεδο: "AEL FC Arena"

ΑΕΛ-Λαμία 1-1

ΣΚΟΡΕΡ: Τσούκαλος(81'), Ντέλετιτς(84')

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αθανάσιος Σέζος (Κιλκίς)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 28' Μόρας, 35' Γιοβάνοβιτς/32' Ασίγκμπα, 45' Πριντέτα, 53' Μπουλούλης