Ατρόμητος-Κέρκυρα: Γιορτή με πολλά γκολ

Η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε με 4-0 της Κέρκυρας σε ένα ματς φιέστα για την έξοδο στην Ευρώπη.

Ατρόμητος-Κέρκυρα: Γιορτή με πολλά γκολ

Ήταν μία χρονιά που ο κόσμος του Ατρόμητου ευχαριστήθηκε ωραίο ποδόσφαιρο, θέαμα, γκολ. Ήταν μία χρονιά με σπουδαίες επιτυχίες και συγκινήσεις για την ομάδα του Περιστερίου. Αυτή η χρονιά ολοκληρώθηκε έτσι όπως έπρεπε. Η ομάδα του Κάναντι επιβλήθηκε με 4-0 της Κέρκυρας σε ένα ματς που ήταν γιορτή.

Η ομάδα του Περιστερίου έκανε μία μίνι φιέστα πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τους Επτανήσιους. Γιόρτασε την έξοδο της στην Ευρώπη, αλλά πρώτα απ’ όλα ο κόσμος θα έχει να θυμάται μία ομάδα που έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και την παραδέχτηκε ολόκληρη η Ελλάδα. Όσον αφορά στο παιχνίδι με την Κέρκυρα τα πράγματα ήταν πολύ απλά.

Ο Ατρόμητος είχε κέφια κόντρα στην υποβιβασμένη η ομάδα των Φαιάκων και από την αρχή έδειξε τα δόντια του. Μόλις στο 6’ έγινε το 1-0 από τον Ντάουντα έπειτα από σέντρα του Γιαννούλη. Οι δυο τους συνδυάστηκαν ξανά στο 14’ με τον Γιαννούλη να σεντράρει και τον Ντάουντα με κεφαλιά να κάνει το 2-0. Η Κέρκυρα δεν μπορούσε να αντιδράσει στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μία ομάδα που ήταν απελευθερωμένη και έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο. Στο 37’ ο Ατρόμητος είχε και δοκάρι με τον Βασιλακάκη.

Το ίδιο σκηνικό είδαμε και στην επανάληψη με τον Ατρόμητο να ξεκινάει με δοκάρι σε κεφαλιά του Κωτσόπουλου και να δείχνει στην Κέρκυρα πως την περιμένει μία δύσκολη νύχτα. Στο 59’ όμως ο Κωτσόπουλος χρίστηκε σκόρερ με ωραίο γυριστό σουτ και στο 67’ ο Ντιγκινί πήρε έτοιμο γκολ από τον Μπρούνο και έκανε το 4-0. Η ομάδα του Περιστερίου είχε και τρίτο δοκάρι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων σε κοντινή προβολή του Ντιγκινί. Μία άνετη επικράτηση για τον Ατρόμητο σε ένα παιχνίδι γιορτή για μία καλή σεζόν.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ν. Κάναντι): Μίρκοβιτς (75’ Μανδάς), Νάτσος, Ρισβάνης (68’ Στρούγγης), Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Ντιγκινί, Κωτσόπουλος (68’ Κυριακίδης), Μπουσούλατζιτς, Μπρούνο, Βασιλακάκης, Ντάουντα

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γ. Μάτζουράκης): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας (58’ Ρόλε), Αντέτζο, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Αρτυματάς, Κόντος (80’ Γεωργακόπουλος), Παμλίδης, Λέκοβιτς, Κρητικός, Μυτίδης.

Μικρογραφία

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ 4-0

ΣΚΟΡΕΡ: 6’, 14’ Ντάουντα, 59’ Κωτσόπουλος, 67’ Ντιγκινί

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Κίτρινες: 28’ Παμλίδης