Μάντζιος: «Θέλαμε να περιορίσουμε την επιθετικότητα του Ολυμπιακού»

Ο τεχνικός της Λαμίας Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, επανέλαβε πως δεν έχει κανένα παράπονο από τους παίκτες του.

Μάντζιος: «Θέλαμε να περιορίσουμε την επιθετικότητα του Ολυμπιακού»

Ο προπονητής της ομάδας της Λαμίας, Άκης Μάντζιος δήλωσε αρχικά για την πρώτη εντός έδρας του ΠΑΣ τη φετινή αγωνιστική περίοδο:

«Είχαμε έναν δύσκολο αγώνα με έναν πολύ καλό αντίπαλο. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί. Θέλαμε να περιορίσουμε την επιθετικότητα του Ολυμπιακού και σε μεγάλο σημείο το καταφέραμε. Καθοριστικό σημείο ήταν το λεπτό του πρώτου γκολ και του δεύτερου, αλλά τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα μετά και την αποβολή. Κάναμε προσπάθεια και δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Δεν έχουμε το βάθος για να παίξουμε τέτοια παιχνίδια. Πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι με τα Τρίκαλα για να πάρουμε την πρόκριση. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό»

Θα μας πείτε δύο λόγια για το ματς με τα Τρίκαλα;

«Θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση. Είναι πολλά παιχνίδια σε λίγες ημέρες και θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση και να ασχοληθούμε με τον Παναιτωλικό».

Η μόνο μία τελική προσπάθεια οφείλεται στον αντίπαλο ή και σε κάτι άλλο;

«Όλα παίζουν ρόλο. Είναι και η εμφάνιση και ο αντίπαλος. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος αντίπαλος. Οι απουσίες που είχαμε είναι πολύ σημαντικές. Κάποια άλλα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, αλλά η διαφορά ποιότητας είναι εμφανής. Προσπαθήσαμε να παίξουμε. Νομίζω ότι σήμερα δεν μπορέσαμε. Έγιναν αβίαστα λάθη και μάλιστα πολλά. Εύχομαι σε άλλο ματς να μην γίνουν ξανά».

Να περιμένουμε ενίσχυση του ρόστερ;

«Θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα μας. Κοιτάμε κάποιες περιπτώσεις. Έχουμε πολύ κοντό ρόστερ και τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα. Οποιαδήποτε απουσία αυτή τη στιγμή παίζει ρόλο. Θέλουμε ενίσχυση στον άξονα. Πήραμε τώρα σέντερ φορ για να καλύψουμε το κενό του Τουράμ. Θέλουμε 2-3 ποδοσφαιριστές. Γίνονται προσπάθειες με τη διοίκηση για να καλύψουμε οποιοδήποτε κενό υπάρχει».