Κριτική παικτών: «Καυτός» Eλ Αραμπί, στην πρώτη γραμμή Ματιέ - «Μπούχα»

ΛΑΜΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Μαροκινός φορ έβγαλε τα... πιστόλια του και στην Λαμία. Ακολούθησαν σε απόδοση οι Βαλμπουενά και Μπουχαλάκης

Κριτική παικτών: «Καυτός» Eλ Αραμπί, στην πρώτη γραμμή Ματιέ - «Μπούχα»

ΣΑ: Εύκολο μεροκάματο έβγαλε ο Πορτογάλος στην Λαμία. Λες και είχε… ρεπό! Δεν ίδρωσε και ιδιαίτερα τη φανέλα του, όχι γιατί ευθυνόταν ο ίδιος, αλλά γιατί η Λαμία δεν «εμφανίστηκε» επιθετικά στην Φθιώτιδα.

Το τελευταίο χατ τρικ του Ολυμπιακού, πριν από τον Ελ Αραμπί! (vid)

ΓΚΑΣΠΑΡ: Είχε κάποιες καλές προσπάθειες από τα δεξιά, αν και του πήρε λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί στις συνθήκες του αγώνα. Αξιοπρεπέστατος ήταν ο Πορτογαλοαφρικανός που κλήθηκε την τελευταία στιγμή να αντικαταστήσει τον Ελαμπντελαουί.

Τα highlights του Λαμία - Ολυμπιακός 0-4 (vid)

ΣΕΜΕΔΟ: Μία φορά πήγε να κάνει ένα λάθος, αλλά το διόρθωσε αμέσως (στη φάση με τον Ταϊρόν). Κατά τ’ άλλα άψογος. Έφτασε στο σημείο να φτιάχνει και παιχνίδι ευρισκόμενος λίγα μέτρα έξω από την περιοχή!

Λαμία – Ολυμπιακός 0-4: Οι «καπνισμένες κάννες» του Ελ Αραμπί!

ΜΠΑ: Θα μπορούσε να σκοράρει, αλλά το δοκάρι του Θεοδωρόπουλου τον σταμάτησε. Ο Αφρικανός αν και έκανε κάποια άτσαλα φάουλ στο ξεκίνημα, στη συνέχεια άρχισε να παίρνει τα «πάνω» του και να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα με τους αντιπάλους του.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Στο δεύτερο ημίχρονο πήρε περισσότερες προσπάθειες από τα αριστερά και σε μία… εξόρμησή του κέρδισε το πέναλτι και την αποβολή του Πλιάτσικα. Δεν ήταν ο Τσιμίκας των προηγούμενων αγώνων, αλλά μία κούρσα του έφτανε για να «κλειδώσει» οριστικά το ματς.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού. Με τις κάθετες πάσες του, με τις μπαλιές του, με τα κοψίματά του, με τις ενέργειές του, με τις σέντρες του. Ναι μεν έχασε το τετ α τετ στο 21’, αλλά δεν μπορεί να «μουντζουρώσει» την εικόνα του. Με μία λέξη; Εξαιρετικός.

ΚΑΜΑΡΑ: Δεν έπιασε τα στάνταρ απόδοσης του Μπουχαλάκη σε καμία περίπτωση, είχε κάποια καλά διαστήματα, χωρίς ωστόσο να διακριθεί ιδιαίτερα. Σίγουρα από τους τρεις χαφ ήταν εκείνος με τη μικρότερη βαθμολογία.

ΜΠΕΝΖΙΑ: Βοήθησε πολύ ο Αλγερινός. Πίεσε αρκετά, ήταν από τους παίκτες που έτρεξαν πολύ και έπεφταν πάνω στους αμυντικούς της Λαμίας με φόρα για να κλέψει μπάλες, ενώ σε δύο περιπτώσεις θα μπορούσε να σκοράρει σε διάστημα ενός λεπτού! Αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Ήταν δραστήριος, αλλά ορισμένες φορές έδειχνε να δυσκολεύεται να κάνει τις πάσες, τα κοντρόλ και τα σουτ που θα ήθελε εξαιτίας του γλιστερού τερέν.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Ο Ελ Αραμπί ήταν ο MVP του ματς και ο Βαλμπουενά τον ακολούθησε σε απόδοση μαζί με τον Μπουχαλάκη. Δεν είναι μόνο το γκολ που πέτυχε με πέναλτι ή η πάσα «πάρε-βάλε» στον Ελ Αραμπί στο 0-1. Αν οι συμπαίκτες του ήταν πιο προσεκτικοί, η στατιστική υπηρεσία θα είχε γράψει και άλλο μία ασίστ.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Ο άνθρωπος με το που γεννήθηκε η πρώτη του λέξη ήταν «γκολ». Έχει αδικήσει τον εαυτό του ο Μαροκινός. Έκανε μεγάλο λάθος που «έφαγε» τέσσερα χρόνια στις Αραβίες. Αν έμενε στην Ευρώπη θα είχε γίνει περιζήτητος σε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά το καλοκαίρι του 2016 αποφάσισε να αφήσει την Ισπανία και να πάει στο Κατάρ. Τι να γράψουμε λοιπόν για τη σημερινή του εμφάνιση. Το χατ τρικ στην Λαμία τα λέει όλα! Ο Μαροκινός είναι φόβος και τρόμος για κάθε άμυνα και το απέδειξε και στο Champions League.

ΛΟΒΕΡΑ: Μπήκε σε ένα διάστημα που όλα είχαν κριθεί. Στο 64’ ο Ολυμπιακός είχε ξεμπερδέψει με τη νίκη και ουσιαστικά για τον Αργεντινό ήταν μία καλή ευκαιρία να βάλει κι άλλα λεπτά συμμετοχής στα πόδια του.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Δεν φάνηκε ιδιαίτερα, μπαίνοντας στο 76’ αντί του Βαλμπουενά. Ίσως δεν τροφοδοτήθηκε όσο θα ήθελε. Όπως και να ‘χει, η είσοδός του ήταν περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Μπήκε στο 85’ αντί του Ελ Αραμπί και «έγραψε» κι άλλα λεπτά στην προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει στο 100%.