Μάνατζερ Τσιμίκα: «Επιβεβαιώνω το ενδιαφέρον της Νάπολι»

Ο εκπρόσωπος του Κώστα Τσιμίκα μίλησε σε ιταλικά Μέσα και επιβεβαίωσε πως η Νάπολι ασχολείται σοβαρά με τον μπακ του Ολυμπιακού.

Μάνατζερ Τσιμίκα: «Επιβεβαιώνω το ενδιαφέρον της Νάπολι»

Έχει βουίξει η Ιταλία τις τελευταίες ώρες για το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Κώστα Τσιμίκα. Οι γείτονες εδώ και μέρες έγραφαν πως οι Ναπολιτάνοι έχουν στο… στόχαστρο τους τον Λεονάρντο Κούτρη, αλλά διόρθωσαν το λάθος τους.

Τα ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρουν πως ο Τσιμίκας είναι ο ποδοσφαιριστής που απασχολεί τους «παρτενοπέι». Και απ’ ότι φαίνεται αυτή τη φορά όχι μόνο αναφέρονται στον πραγματικό παίκτη που απασχολεί τη Νάπολι, αλλά το θέμα είναι αρκετά σοβαρό.

Ο μάνατζερ του «Τσίμι», Πασχάλης Τουντούρης, σε δηλώσεις του στο CalcioNapoli24 επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ομάδας του ιταλικού νότου για τον πελάτη του. Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή τόνισε πως είναι τιμή το ενδιαφέρον της Νάπολι, αλλά από την άλλη επισήμανε πως δεν έχει μιλήσει με τον Αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Κριστιάνο Τζιουντολί.

«Επιβεβαιώνω το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Τσιμίκα. Μας κάνει πολύ χαρούμενους γιατί πρόκειται για έναν τεράστιο σύλλογο. Για εμάς είναι τιμή.

Αν έχω μιλήσει με τον κύριο Τζιουντολί; (σ.σ. αθλητικός διευθυντής Νάπολι) Αυτή τη στιγμή όχι! Θα δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες. Ο Τσιμίκας είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ελληνικής ποδοσφαιρικής σκηνής!», είπε χαρακτηριστικά ο Πασχάλης Τουντούρης.