«Μάχη» Λάζαρου – Μπενζιά για την ενδεκάδα

Ποιες οι πιθανότητες του Χριστοδουλόπουλου να βρεθεί στο αρχικό σχήμα του αγώνα Λαμία – Ολυμπιακός (15/1, 17.15). Ο Αλγερινός είναι ένα «κλικ» πιο μπροστά από τον Έλληνα εξτρέμ.

«Μάχη» Λάζαρου – Μπενζιά για την ενδεκάδα

Την Κυριακή (15/1, 17.15) ο Ολυμπιακός δίνει έναν εξαιρετικά επικίνδυνο αγώνα στην Λαμία. Εκεί όπου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Ποντένσε, ενώ είναι αμφίβολος και ο Γκιγιέρμε παρότι ιατρικώς είναι εντάξει.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δύο μέρες μπροστά του για να καταστρώσει τα πλάνα της ενδεκάδας για την αναμέτρηση στη Φθιώτιδα. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στις θέσεις πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Ο Μασούρας και ο Βαλμπουενά έχουν κλειδωμένη την παρουσία τους στο αρχικό σχήμα. Το ερώτημα είναι αν θα προτιμηθεί ο Μπενζιά ή ο Λάζαρος που σιγά-σιγά έχει αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής. Σίγουρα ο Χριστοδουλόπουλος θέλει ακόμα τον χρόνο του για να φτάσει στο 100% στον τομέα της φυσικής κατάστασης, ώστε να είναι σε θέση να βγάζει 90λεπτα συνεχόμενα.

Κατά συνέπεια, πιο πιθανό μοιάζει το σενάριο να ξεκινήσει ο Μπενζιά που έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στα τελευταία ματς που αγωνίστηκε με Παναθηναϊκό και Καλαμάτα. Αν ξεκινήσει ο Μπενζιά, τότε ο Αλγερινός θα περάσει πίσω από τον Ελ Αραμπί και ο Βαλμπουενά θα πάει στα πλάγια. Όπως είχε συμβεί δηλαδή στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με το «τριφύλλι».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες θέσεις, τα δεδομένα είναι λίγο - πολύ γνωστά. Οι Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Αβραάμ, Τσιμίκας, Καμαρά και Μπουχαλάκης αναμένεται να βρεθούν στην ενδεκάδα του αγώνα στο ΔΑΚ Λαμίας.