Τώρα απαιτείται… κοντή μνήμη

Το 2020 ξεκίνησε για τον Άρη με τον ιδανικότερο τρόπο. Θρίαμβος επί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, “διπλό” που σημαίνει μισή πρόκριση επί της Ξάνθης στο Κύπελλο Ελλάδας. Τώρα απαιτείται… κοντή μνήμη.

Τώρα απαιτείται… κοντή μνήμη

Για να καταφέρει ο Άρης να εξαργυρώσει το εξαιρετικό του ξεκίνημα, πρέπει όλοι όσοι είναι εντός της ομάδας να… ξεχάσουν γρήγορα. Το πρώτο εγχείρημα πέτυχε.

Ο Άρης παρουσιάστηκε αρκούντως σοβαρός, συμπαγής, συγκεντρωμένος στα Πηγάδια λίγα 24ωρα μετά το εμφατικό 4-2 επί του ΠΑΟΚ και με το 0-1 επί της Ξάνθης μόνο αν… αυτοκτονήσει θα βρεθεί εκτός προημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ δείχνει να πατάει πολύ καλά στα πόδια της, δείχνει να έχει τον έλεγχο της κατάστασης και αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για την δύσκολη συνέχεια και στις δύο διοργανώσεις.

Οι παίκτες του Άρη οφείλουν να ξεχνούν γρήγορα, να έχουν… κοντή μνήμη, γιατί αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος, για να παρουσιάζονται από παιχνίδι σε παιχνίδι με την ίδια συγκέντρωση και την ίδια σωστή νοοτροπία.

Η ποδοσφαιρική αφέλεια έχει αρκετές βδομάδες να εμφανιστεί στον Άρη, ο κυνισμός προς το παρόν κερδίζει τη μάχη, αλλά ο… πόλεμος ακόμα δεν έχει τελειώσει.

Οι προκλήσεις είναι μπροστά για τον Άρη που πάντως δείχνει να έχει βρει ένα μομέντουμ και μέσα από αυτό πορεύεται και “τρέφεται” με νίκες.

Αν καταφέρει να φύγει με το “διπλό” και από την Λάρισα, τότε θα εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, θα φτιάξει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία του και θα απλοποιήσει την κατάσταση για την επίτευξη των στόχων του.