Σαββίδης: Ενδιαφέρεται να αγοράσει ομάδα από τη Βραζιλία

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Βραζιλία ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης ενδιαφέρεται να αγοράσει ομάδα από τη «χώρα του καφέ».

Σαββίδης: Ενδιαφέρεται να αγοράσει ομάδα από τη Βραζιλία

Δημοσιεύματα από τη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα gazetaesportiva.com. κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, για την αγορά ομάδας από τη Βραζιλία.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα από τη «χώρα του καφέ» αναφέρει ότι ο Σαββίδης είναι ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο και θέλει να επενδύσει στο ποδόσφαιρο της Βραζιλίας.

Στην πραγματικότητα το ενδιαφέρον είναι από το γιο του Γιώργο, ο οποίος με την βοήθεια του πατέρα του θέλει είτε να έχει συνεργασία με κάποιον σύλλογο από την Βραζιλία, είτε να τον αγοράσει. Σκοπός της οικογένειας Σαββίδη είναι να κάνει ότι και με τον ΠΑΟΚ. Να πληρώσει δηλαδή τα όποια χρέη της ομάδας που θα αποκτήσει, και μετά να επενδύσει χρήματα για ταλαντούχους ποδοσφαιριστές νεαρούς.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα ο Ιβάν Σαββίδης προς το παρόν θέλει να αγοράσει μόνο μια ομάδα από την Βραζιλία και όχι περισσότερες.

Μένει να φανεί αν το ενδιαφέρον της οικογένειας Σαββίδη είναι τελικά υπαρκτό για μια τέτοια επένδυση.