Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Σισέ και το ντόμινο στα στόπερ

Η σημαντική επιστροφή του Παπέ Σισέ, ο Γιασίν Μεριά και το ντόμινο που προκαλείται στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Σισέ και το ντόμινο στα στόπερ

Από τα πιο σημαντικά στοιχεία που προκύπτουν από το παιχνίδι με την Καλαμάτα είναι η συμμετοχή του Παπέ Σισέ. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός έπαιξε βασικός για πρώτη φορά μετά από το εντός έδρας ματς με τον Βόλο. Συγκεκριμένα έπαιξε βασικός για πρώτη φορά μετά τις 14 Σεπτεμβρίου 2019. Λίγες ημέρες εισήλθε στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού όπως ανέφερε τότε η επίσημη ενημέρωση.

Από τότε ο Παπέ Σισέ έκανε μεγάλο αγώνα για να αφήσει πίσω του το πρόβλημα υγείας που τον κράτησε εκτός δράσης. Εδώ κι αρκετό καιρό συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις με τους συμπαίκτες του και στην Καλαμάτα πήρε και χρόνο συμμετοχής. Έπαιξε σε ολόκληρο το παιχνίδι και το σημαντικότερο είναι πως έδειξε ότι επέστρεψε γερός.

Δεν φάνηκε να έχει κανένα πρόβλημα, ενώ όποτε χρειάστηκε να παρέμβει το έκανε με επιτυχία. Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι πως έδειξε να έχει αφήσει πίσω του το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε και πλέον τίθεται ένα θέμα τι θα γίνει με την άμυνα. Το θέμα του Σισέ είναι να βρει ρυθμό και μόνο αυτό, αφού από υγεία είναι καλά.

Ο Ολυμπιακός έχει υπό παραχώρηση τον Γιασίν Μεριά, αλλά αυτό θα γίνει αν έρθει η πρόταση που ικανοποιεί και τον σύλλογο. Σε περίπτωση παραχώρησης του Τυνήσιου υπήρχε θέμα απόκτησης αμυντικού. Με τον Σισέ να έχει γυρίσει γερός, τον Μπα να παίζει ακόμα και σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και να δείχνει πολύ καλά στοιχεία, τον Σεμέδο να είναι η κολόνα του Ολυμπιακού και τον Αβραάμ επίσης να γύρισε από τον τραυματισμό του είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα γίνει μεταγραφή. Αυτή τη στιγμή οι Πειραιώτες έχουν τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς, ο Σισέ θα πάρει χρόνο και στη ρεβάνς με την Καλαμάτα, αλλά αριθμητικά δεν έχει θέμα η ομάδα.

Εκτός βέβαια αν προκύψει κάποια πρόταση για άλλον στόπερ…