ΠΑΟΚ: Πρωταθλητής ειρωνείας

Το βίντεο του τραυματισμού του Γκαρθία που κατά τους Θεσσαλονικείς δεν δείχνει τραυματισμό και η ανάρτηση του Κυριάκου με το... σουτιέν στον Μύρωνα Στρατή.

 

ΠΑΟΚ: Πρωταθλητής ειρωνείας

Ένα ακόμα βίντεο με τη στιγμή του τραυματισμού του Όσκαρ Γκαρθία στην Τούμπα αναρτήθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα social media. Αν και στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ο τραυματισμός, η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν βλέπει ότι βλέπουν όλοι, αλλά ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν τραυματίστηκε.

«Κανένας τραυματισμός», είναι το σχόλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που έχει ξεκάθαρη πρόθεση να γελοιοποιήσει τον Οσκαρ Γκαρθία καθώς στο σχόλιο προσθέτει και το hastag... «pray for oscar».

Δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση:

Την σκυτάλη στα όσα ειρωνικά ειπώθηκαν χθες από τον Γιώργο Σαββίδη και στη σημερινή ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε λίγο αργότερα ο Κυριάκος Κυριάκος. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, με ξεκάθαρα ειρωνική διάθεση ανάρτησε την είδηση για τον τραγουδιστή Μύρωνα Στρατή, και τη θαυμάστριά του που πέταξε το σουτιέν της και σχολίασε «Μια προσευχή και για τον Μύρωνα! Ευχόμαστε να έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο!».

Δείτε την ανάρτηση: