«Gazzetta dello Sport» για Σαββιδη: «Ο πρόεδρος με το πιστόλι αντεπιτίθεται»

Η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» κάνει αναφορά στο κυριακάτικο (12/1) ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και θυμάται με την επεισοδιακή είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγώνα του 2018.

«Gazzetta dello Sport» για Σαββιδη: «Ο πρόεδρος με το πιστόλι αντεπιτίθεται»

Λίγες μέρες έμειναν για το μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα (σ. την Κυριακή) για την 18η αγωνιστική της Super League και η μάχη ανάμεσα στους δύο «δικεφάλους» κεντρίζει το ενδιαφέρον όχι μόνο των ποδοσφαιρόφιλων της χώρας μας αλλά και… των Ιταλών!

Η μεγάλη ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» έκανε ήδη αναφορά στο ματς των δύο ομάδων, με αφορμή και την ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδωσε το στίγμα για την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο γήπεδο: «Κι η Τούμπα πάλι θα ‘ναι καζάνι».

Στην εφημερίδα της γειτονικής χώρας θυμήθηκαν τα όσα διαδραματίστηκαν τον Μάρτη του 2018 στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ με την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο. Τότε που, ως γνωστόν, ο ισχυρός άντρας του «δικεφάλου του Βορρά» όταν έβγαλε το μπουφάν του αποκαλύφθηκε ότι οπλοφορούσε, με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο του κόσμου και να αποτελούν πρώτο θέμα στα διεθνή Μέσα ενημέρωσης.

«Ο πρόεδρος με το πιστόλι αντεπιτίθεται» ήταν ο τίτλος σε σημερινό άρθρο της «Gazzetta dello Sport», η οποία, παράλληλα, δεν ξέχασε και τα όσα έγιναν στο παιχνίδι Κυπέλλου των δύο συλλόγων πέρσι τον Μάη στο «ΟΑΚΑ», το οποίο διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.

Τι θα συμβεί την Κυριακή στην «Τούμπα»; Αυτό αναρωτιέται πλέον η ιταλική εφημερίδα, μετά τα όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Δείτε το δημοσίευμα