Ισόπαλο το πρώτο ματς της χρονιάς για τους Νέους του Ολυμπιακού

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού έμεινε στο 2-2 με την αντίστοιχη του Ατρόμητου σε ματς που έγινε στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

Ισόπαλο το πρώτο ματς της χρονιάς για τους Νέους του Ολυμπιακού

Δύο φορές βρέθηκε πίσω στο σκορ η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά κατάφερε ισάριθμες να ισοφαρίσει και να μείνει στο 2-2 τελικά με τον Ατρόμητο σε ματς που έγινε στον Ρέντη.

Η ομάδα του Περιστερίου άνοιξε το σκορ στο 22’ με γκολ του Ζούνη, αλλά ο Νεοφυτίδης στο 35’ σκόραρε για τον Ολυμπιακό κι έκανε το 1-1.

Δύο λεπτά μετά το γκολ του Νεοφυτίδη ο Ζούνης και πάλι σκόραρε για τον Ατρόμητο και τον έβαλε εκ νέου μπροστά στο σκορ. Στο 44’, ωστόσο ο Σουρλής ήταν αυτός που έκανε το 2-2 για τον Ολυμπιακό.

Το σκορ δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο κι έτσι η ομάδα του Πειραιά ξεκίνησε τη χρονιά με απώλεια βαθμών σε εντός έδρας παιχνίδι της. Ο Ολυμπιακός μετά από 15 αγώνες έχει 26 βαθμούς και βρίσκεται στη 5η θέση της βαθμολογίας.

Ολυμπιακός (Νικοπολίδης): Στουρνάρας, Τσάβος, Ασλανίδης, Μποσκουίδης (Γεωργακόπουλος 79’), Κεραμίδας, Νεοφυτίδης, Κατσαβάκης (Αρσενίδης 58’), Σουρλής, Τσέλιος (Σαπουντζής 81’), Λιάτσος, Μπουλάρι.