Φεύγει από τη Μπράγκα ο Χασάν, τον θέλουν και Πορτογάλοι

Οι Αιγύπτιοι επιβεβαιώνουν πως ο Αχμέντ Χασάν θα αποτελέσει παρελθόν για τη Μπράγκα με την Πάσος Φερέιρα να τον έχει στο… στόχαστρο της.

Φεύγει από τη Μπράγκα ο Χασάν, τον θέλουν και Πορτογάλοι

Το όνομα του Αχμέντ Χασάν έχει επανέλθει στην «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα, αφού είναι ένας επιθετικός για τον οποίο δεν έχει κρύψει ο Πέδρο Μαρτίνς πως θα τον ήθελε πίσω στον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε πως ο Αιγύπτιος είχε αγωνιστεί πέρσι με τη μορφή του δανεισμού στην ομάδα του Πειραιά, αλλά λόγω των υπέρογκων απαιτήσεων της Μπράγκα δεν έγινε η αγορά του.

Επέστρεψε στην ομάδα, η οποία έχει τα δικαιώματα του, αλλά η σεζόν δεν εξελίσσεται καθόλου καλά γι’ αυτόν. Τα αιγυπτιακά Μέσα επιβεβαιώνουν πως ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη τον Ιανουάριο. Δημοσίευμα στην πατρίδα του Αχμέντ Χασάν τονίζει πως ο παίκτης θα φύγει από τη Μπράγκα τον Ιανουάριο.

Βέβαια το θέμα είναι πως οι συμπατριώτες του γράφουν πως η Πάσος Φερέιρα είναι η ομάδα που τον έχει στη λίστα της και θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ της. Ο πορτογαλικός σύλλογος δίνει μάχη για την παραμονή του στην κατηγορία και θέλει να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης του. Ο Αχμέντ Χασάν βρίσκεται ψηλά στη λίστα τους και θεωρείται μία περίπτωση που μπορούν να την πλησιάσουν και να υλοποιήσουν αυτή τη μεταγραφή.

Στην Αίγυπτο θεωρούν πως ο 26χρονος επιθετικός θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πορτογαλικό πρωτάθλημα παίρνοντας μεταγραφή στην Πάσος Φερέιρα. Βέβαια το θέμα είναι κατά πόσο θέλει και ο ίδιος να κάνει αυτή τη μεταγραφή. Το σημαντικό που προκύπτει από το συγκεκριμένο ρεπορτάζ των Αιγύπτιων είναι πως ο Χασάν διανύει τις τελευταίες του ημέρες στη Μπράγκα.

Κατά τη φετινή σεζόν ο 26χρονος επιθετικός υπέστη τραυματισμό στο γόνατο και υποβλήθηκε σε επέμβαση με τη Μπράγκα τότε να ανακοινώνει ότι θα γυρίσει σε 4-6 εβδομάδες. Από τέλος Οκτωβρίου ο Χασάν δεν έχει παίξει σε παιχνίδι της πορτογαλικής ομάδας, ενώ η άδεια του έληξε και δρομολογούνται εξελίξεις.