Τα ερυθρόλευκα δίχτυα στην Αγγλία (vid)

Ο Ρόμπσον-Κανού που δεν αφήνει αδιάφορο τον Ολυμπιακό, αλλά... - Ποιος είναι ο Πορτογάλος που δεν βγάζουν από το μυαλό τους οι Πειραιώτες.

 

Τα ερυθρόλευκα δίχτυα στην Αγγλία (vid)

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τη μεταγραφική αναζήτηση και σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα το ΦΩΣ, στρέφει το ενδιαφέρον του και στην Αγγλία. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν απλώσει δίχτυα και στο νησί και σύμφωνα με όσα αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα ασχολούνται και με την περίπτωση του Ρόμπσον Κανού. Ο Ουαλός επιθετικός θέλει να φύγει από τη Γουέστ Μπρομ και δεν αφήνει αδιάφορους τους Πειραιώτες αν και η Ελλάδα δεν βρίσκεται στις προτεραιότητές του.

O Τόμας Χένρι Αλεξ Ρόμπσον Κανού, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι γεννημένος στις 21 Μαΐου 1989, προέρχεται από τις ακαδημίες της Άρσεναλ, ενώ έχει αγωνιστεί σε Ρέντινγκ, Σάουθεντ, Σουίντον και από το το 2016 στη Γουέστ Μπρομ. Διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Αγγλίας επέλεξε τελικά την Ουαλία και έχει αγωνιστεί με το εθνόσημό της 44 φορές. Δείτε τον να σκοράρει:

Ο ακριβός Νέτο

«Ερυθρόλευκη» μεταγραφική κινητικότητα υπάρχει σε πολλά μέτωπα, όπως και αυτό του στόπερ. Ο Πορτογάλος Λουίς Νέτο της Ζενίτ είναι σίγουρα μια εξαιρετική περίπτωση, όμως χαρακτηρίζεται πανάκριβη από το ΦΩΣ. Στο δημοσίευμα τονίζεται πάντως ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν τον βγάζουν από το μυαλό τους.