Κούγιας: «Στηρίζω απόλυτα τον Γρηγορίου με κάθε τρόπο»

Την απόλυτη στήριξη στον τεχνικό της ομάδας, Μιχάλη Γρηγορίου εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας.

Κούγιας: «Στηρίζω απόλυτα τον Γρηγορίου με κάθε τρόπο»

Με ανακοίνωσή του την Τρίτη (7/1) ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στο πρόσωπο του τεχνικού των «βυσσινί» Μιχάλη Γρηγορίου, τονίζοντας πως το διοικητικό μέλλον της ομάδας εξαρτάται από τον ίδιο, το αγωνιστικό όμως από τον Γρηγορίου και τους συνεργάτες του.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του Αλέξη Κούγια:

«Για να αποφύγουμε παρερμηνείες από διάφορους μυαλοπώληδες, οι οποίοι δεν έχουν να χάσουν και τίποτα, θέλω να κάνω μια λιτή δήλωση:
Το διοικητικό μέλλον της ΑΕΛ είναι ταυτισμένο και εξαρτάται μόνο από τις δικές μου επιλογές και οικονομικές δυνατότητες.

Το αγωνιστικό όμως μέλλον (επιλογές ποδοσφαιριστών – αποχωρήσεις – μεταγραφές – προαγωγή νεαρών ποδοσφαιριστών) εξαρτάται αποκλειστικά από τον κ. Μιχάλη Γρηγορίου και τους συνεργάτες του.

Τον κ. Μιχάλη Γρηγορίου και τους συνεργάτες του τους στηρίζω ανεπιφύλακτα και με κάθε τρόπο (μεταγραφές – σωστή προετοιμασία – υποδομή προπονήσεων) και όλοι πρέπει να αντιληφθούν, εάν δεν τον έχουν αντιληφθεί ήδη ότι από τις 8/8/2019 η ΑΕΛ άλλαξε εντελώς τρόπο λειτουργίας και επίπεδο».