Πώς γύρισε ο Φορτούνης, πότε θα πατήσει ξανά γήπεδο

Ο Κώστας Φορτούνης σε κάτι λιγότερο από έξι μήνες επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Σε τι κατάσταση γύρισε, τι γίνεται από εδώ και στο εξής.

Πώς γύρισε ο Φορτούνης, πότε θα πατήσει ξανά γήπεδο

Κάτι λιγότερο από έξι μήνες χρειάστηκε ο Κώστας Φορτούνης για να μπει σε προπόνηση μαζί με τους συμπαίκτες του. Ανήμερα των Θεοφανίων ο διεθνής μεσοεπιθετικός προπονήθηκε ξανά με την ομάδα. Ο Πέδρο Μαρτίνς ίσως πήρε το μεγαλύτερο δώρο, όπως είχε δηλώσει άλλωστε. Ο "Φόρτου" γύρισε και ο Ολυμπιακός βάζει στη… φαρέτρα του ένα ακόμα όπλο στη "μάχη" για την επίτευξη των στόχων του.

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν σε τρομερά κέφια στον Ρέντη. Έλαμπε από ικανοποίηση και χαρά. Δεν πέρασε και λίγα όλο αυτόν τον καιρό. Ξέρει, όμως, ότι έμειναν πίσω και πλέον κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του με στόχο να είναι ακόμα καλύτερος. Ψυχολογικά ήταν σε τρομερή κατάσταση και έδειχνε να το απολαμβάνει αυτό που ζούσε.

Συμμετείχε στο δίτερμα και σιγά-σιγά μπαίνει και αυτός στην καθημερινότητα της ομάδας. Όλο αυτό το διάστημα ο Φορτούνης έχει δουλέψει πολύ καλά και πολύ σοβαρά. Απέδειξε πως είναι πολύ πιο σκληρός απ' ότι πιστεύουν αρκετοί. Αφοσιώθηκε στην αποθεραπεία του και γι' αυτό γύρισε στην ώρα του και μάλιστα είναι καλά. Τον βοηθάει φυσικά η ηλικία του, αλλά πάνω απ' όλα ο ίδιος βοήθησε τον εαυτό του με τον τρόπο που δούλεψε όλους αυτούς τους μήνες.

Ο Φορτούνης είναι καλά, είναι γερός ξανά και τώρα όλοι περιμένουν να τον δουν ξανά στο γήπεδο. Το ίδιο περιμένει και αυτός και αν ήταν στο χέρι του θα έμπαινε να παίξει και… αύριο. Ξέρει όμως πως και αυτό το κομμάτι είναι κάτι που χρειάζεται ειδικό χειρισμό. Ακόμη και τώρα βρίσκεται υπό παρακολούθηση από το ιατρικό και τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού. Είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Μαρτίνς και καθημερινά θα αξιολογείται η κατάσταση του. Με βάση τα δεδομένα που θα προκύπτουν μέρα με την ημέρα θα αποφασιστεί και η επιστροφή του, αλλά χωρίς να φαίνεται πως θα πάει πολύ μακριά.