Δώνης: «Φάνηκε η ποιότητα του Ελ Αραμπί»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης έπλεξε το εγκώμιο του σκόρερ του Ολυμπιακού Ελ Αραμπί και εξέφρασε την άποψή του πως η ομάδα του θα μπορούσε να αποφύγει την ήττα (1-0)

Δώνης: «Φάνηκε η ποιότητα του Ελ Αραμπί»

Απογοητευμένος έφυγε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης από τον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 17η αγωνιστική της Super League.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της «NOVA» ο τεχνικός των «πρασίνων» έπλεξε το εγκώμιο του Ελ Αραμπί, ενώ παράλληλα εξέφρασε την άποψή του ότι η ομάδα του θα μπορούσε να αποφύγει την ήττα (1-0) από τους «ερυθρόλευκους» και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

«Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί, στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε την ίδια ένταση, ναι μεν ο Ολυμπιακός πήρε κάποια μέτρα στο γήπεδο αλλά δεν έκανε πολλές φάσεις. Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό και δεν κάνεις γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργείς τότε μπορείς να την πληρώσεις. Είμαστε στεναχωρημένοι καθώς δεν αξίζαμε την ήττα.

Η ποιότητα του Ελ Αραμπί φάνηκε. Η ομάδα προσπάθησε και για 45 λεπτά δείξαμε αυτό που μπορούμε. Σίγουρα επηρέασε ότι κάποια παιδιά δεν είχαν την ίδια ένταση. Σίγουρα θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω», επεσήμανε χαρακτηριστικά μετά το τέλος της αναμέτρησης.