Με πολλούς πιτσιρικάδες στην αποστολή ο Ολυμπιακός

Αρκετά παιδιά από την Ακαδημία θα ταξιδέψουν στα Γιάννενα για το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ.

Με πολλούς πιτσιρικάδες στην αποστολή ο Ολυμπιακός

Τυπικής διαδικασίας είναι το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Ένα ματς χωρίς κανένα βαθμολογικό κίνητρο για τους «ερυθρόλευκους», αλλά θέλουν να κλείσουν τη χρονιά με μία νίκη. Για κάποιους ποδοσφαιριστές, ωστόσο είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να φορέσουν τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Η αποστολή που θα «πετάξει» το Σάββατο με πτήση τσάρτερ για την πόλη των Ιωαννίνων θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της προπόνησης που θα γίνει το πρωί στο Ρέντη.

Μία αποστολή που αναμένεται να έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη. Για παράδειγμα σε σχέση με το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό δεν θα είναι στην αποστολή ο Μιραλάς, όπως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα είναι και ο Μάριν, ο οποίος δεν έπαιξε στο παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου.

Πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι να πάρει κι άλλα παιδιά από την Ακαδημία στην αποστολή για τα Γιάννενα. Δεν αποκλείεται να έχουμε κι άλλους αποκλεισμούς έκπληξη από την αποστολή. Το πιθανότερο είναι να δούμε κι άλλα νέα πρόσωπα από τα τμήματα υποδομής των «ερυθρόλευκων». Τα ονόματα τους θα γίνουν γνωστά το Σάββατο. Στην προπόνηση της Παρασκευής "ανέβηκε" ο Στάθης Λάμπρου.

Από τα Γιάννενα στο Αγρίνιο

Να σημειώσουμε ότι στα Γιάννενα θα ταξιδέψει και ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής θα παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον ΠΑΣ με το οποίο θα πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος. Ο 47χρονος τεχνικός θα διανυκτερεύσει την Κυριακή στην πόλη της Ηπείρου και τη Δευτέρα θα ταξιδέψει για το Αγρίνιο προκειμένου να παρακολουθήσει τα παιχνίδια της Κ-17.