ΑΕΚ - Παναιτωλικός 3-1: Με δύο VARίσια πέναλτι και σκόρερ τους Λιβάγια και Βέρντε

Με δύο... VARίσια πέναλτι και αντεπίθεση διαρκείας στο β' ημίχρονο, η ΑΕΚ επικράτησε 3-1 του Παναιτωλικού στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

ΑΕΚ - Παναιτωλικός 3-1: Με δύο VARίσια πέναλτι και σκόρερ τους Λιβάγια και Βέρντε

Λιβάγια, Βέρντε και ο διαιτητής Τάτσης ήταν οι πρωταγωνιστές του αγώνα. Οι δύο πρώτοι σημείωσαν τα τρία γκολ, ενώ ο τρίτος ήταν αυτός που... προσέφερε το 66% των τερμάτων της Ένωσης.

Στο πρώτο πέναλτι με το οποίο η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ, ο διαιτητής Τάτσης καταλόγισε πέναλτι σε μαρκάρισμα εκτός περιοχής... μέσω VAR και στο δεύτερο με το οποίο η ΑΕΚ έκανε το 3-1, στην αρχή δεν είχε καταλογίσει τίποτα και στη συνέχεια άλλαξε την απόφασή του και έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Ντίας ισοφάρισε προσωρινά για τους Αγρινιώτες στο 42', ενώ ο Λιβάγια στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου είχε κάνει το 2-1, με κεφαλιά.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Παουλίνιο, Οικονόμου, Βράνιες, Χουλτ, Σαμπανάτζοβιτς (46’ Σιμόες), Κρίστιτσιτς, Ντέλετιτς (46’ Βέρντε), Αλμπάνης (84’ Μάνταλος), Λιβάγια, Γιακουμάκης

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν, Τσιγγάρας, Τζανακάκης (67’ Ντουάρτε), Ταχάρ, Σανιά, Ντίας, Λιάβας (37’ Μιμίτο), Σίεστεντ, Μπαΐροβιτς (75’ Φυτόπουλος)