Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 2-1: Πρώτη νίκη για Παντελίδη με φοβερό Μανούσο (highlights)

Ο Ατρόμητος με δύο γκολ του Γιώργου Μανούσου νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι για τη 17η αγωνιστική της Super League 1. 

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 2-1: Πρώτη νίκη για Παντελίδη με φοβερό Μανούσο (highlights)

Σε θρίλερ εξελίχθηκε το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι μιας και σημειώθηκαν τρία γκολ στο τελευταίο τέταρτο.

Οι Αρκάδες μπορεί να είχαν τις ευκαιρίες για να προηγηθούν αλλά οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που βρήκαν δίχτυα με υπέροχη ενέργεια του Γιώργου Μανούσου στο 75'. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο απάντησαν στο 78' με γκολ του Μπαράλες.

Η χαρά του Αστέρα δεν κράτησε για πολύ και αυτό γιατί στο 89' ο διαιτητής Κουτσιαύτης καταλόγισε πέναλτι σε σπρώξιμο του Βέλλιου κάτι που προκάλεσε τις αντιδράσεις των φιλοξενούμενων.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε εύστοχα ο Μανούσος χαρίζοντας τους βαθμούς της νίκης στον Ατρόμητο.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 2-1

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Σκόρερ: 75', 89 πεν. Μανούσος - 78' Μπαράλες

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)

Κίτρινες: Βαλιέντε, Μάντσον, Κατράνης

Οι συνθέσεις

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Γκάλο, Κατράνης, Ρισβάνης, Γούτας, Χαρίσης, Μάντσον, Ανδρούτσος (68' Βέλλιος), Ουγκράι (58' Νταβιώτης), Ενσικουλού (68' Ούμπιδες), Μανούσος.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Άνχελ, Σουάρες, Ματρικάρντι, Βαλιέντε, Μουνάφο, Λουίς Φερνάντες, Καπίγια (12' Μαρκ Φερνάντες – 79' Τασουλής), Σίτο, Μπαράλες (83' Ιγκλέσιας).