Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Με Ζαχίντ και 4-2-3-1 στο ντέρμπι οι «πράσινοι»

Πλήρης αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός αύριο (5/1, 19.30) στο γήπεδο Καραϊσκάκη για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Με Ζαχίντ και 4-2-3-1 στο ντέρμπι οι «πράσινοι»

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε σήμερα με απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία τους για το κεκλεισμένων των θυρών ντέρμπι της Κυριακής (5/1, 19.30) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους.

Μάλιστα απέκλεισε από την αποστολή τον Δημήτρη Κολοβό, καθώς δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του, αν και συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα σήμερα.

Αναλυτικά την αποστολή για το ντέρμπι της Κυριακής αποτελούν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μαυρομμάτης, Νούνες, Πούγγουρας, Δώνης,Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Μακέντα, Περέα , Καμπετσής.

Σε ό, τι αφορά τα πλάνα του Γιώργου Δώνη για την ενδεκάδα, φαίνεται πως «κλειδώνει» η θέση του Ζαχίντ αντί του Περέα. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα με Ινσούα, Σένκεφελντ, Πούγγουρα και Γιόχανσον. Αμυντικά χαφ τους Δώνη και Κουρμπέλη, μπροστά τους τριάδα με Χατζηγιοβάνη, Ζαχίντ και Μπουζούκη και στην κορυφή τον Μακέντα.