ΟΦΗ - Βόλος 1-2: Έριξαν το «κάστρο» οι Βολιώτες! (highlights)

Ο μαχητικός Βόλος ξεκίνησε με έκπληξη τη δράση της 17ης αγωνιστικής, περνώντας νικηφόρα από το Ηράκλειο.

ΟΦΗ - Βόλος 1-2: Έριξαν το «κάστρο» οι Βολιώτες! (highlights)

Τι και αν ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Βόλο, δημιουργώντας και χάνοντας πολύ περισσότερες ευκαιρίες; Το ποδόσφαιρο δεν είναι... δίκαιο άθλημα, έτσι η απόλυτη ευστοχία της ομάδας του Βόλου της χάρισε και τη νίκη το βράδυ του Σαββάτου (4/1) στο «Γεντί Κουλέ» με σκορ 1-2!

Η ομάδα της Μαγνησίας, η οποία αγωνίστηκε πιθανότατα με τον υπηρεσιακό Βίκτορ Μπασάντρε για τελευταία φορά στον πάγκο της πριν αναλάβει νέος τεχνικός, έδειξε εξαρχής τις προθέσεις της παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με την κεφαλιά του Λύρατζη στο 35'.

Ο ΟΦΗ πίεσε κι έφτασε στην ισοφάριση στο 59' με τον Νέιρα, ωστόσο λίγο αργότερα ο Βόλος έκανε το... 2/2 στις κεφαλιές, αυτή τη φορά με τον Ζοάο, κρατώντας το 1-2 μέχρι το φινάλε και φεύγοντας με ένα υπερπολύτιμο τρίποντο από το Ηράκλειο.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights της αναμέτρησης

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Θ. Βαρδινογιάννης»

ΟΦΗ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1-2

Σκόρερ: 58' Νέιρα - 35' Λύρατζης, 79' Ζοάο

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Κίτρινες κάρτες: Φιγκεϊρέδο, Γκαραβέλης, Τσίκα, Τόρες

Κόκκινες κάρτες: -

Συνθέσεις:

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μπράουν, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Νέιρα, Σακόρ (7' λ. τρ. Βαζ, 77' Μάνος), Στάικος, Σεμέδο, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο.

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (Βίκτορ Μπασάντρε): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φεράρι, Οικονόμου, Τσίκα, Μαξ, Τσοκάνης, Τόρες (87’ Τσαούσης), Γκουαρατσένα (63’ Μπαλογιάννης), Λύρατζης, Γέντρισεκ (74’ Ζοάο).