Ανακοινώνει δύο ταλέντα ο Ολυμπιακός

Ο 17χρονος επιθετικός από την Γουινέα Τζιμπρίλ Φαντζέ Τουρέ και ένας ταλαντούχος Έλληνας ποδοσφαιριστής αναμένεται να αποτελέσουν τα επόμενα δύο «χτυπήματα» των Πειραιωτών ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Ανακοινώνει δύο ταλέντα ο Ολυμπιακός

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού για την «επόμενη μέρα» συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Μετά τους Κωστή, Φοντέ Καμαρά, Νίκολιτς και Τσούμιτς, οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται για ακόμα δύο «χτυπήματα» όπως αναφέρει το σημερινό «ΦΩΣ».

Ο πρώτος αναμένεται να είναι ένας Αφρικανός επιθετικός. Χωρίς να έχουν διαρρεύσει ονόματα και.. διευθύνσεις από πλευράς Ολυμπιακού, οι πληροφορίες του «ΦΩΤΟΣ» αναφέρουν ότι πρόκειται για τον 17χρονο επιθετικό (και εξτρέμ) από την Γουινέα, Τζιμπρίλ Φαντζέ Τουρέ, ο οποίος ανήκει στην Ceforig της πατρίδας του και πριν από ενάμισι μήνα είχε περάσει από δοκιμαστικά στην Ντόρτμουντ.

Από εκεί και πέρα, στο λιμάνι κινούνται μυστικά για την απόκτηση και ενός νεαρού Έλληνα διεθνή με τις μικρές Εθνικές ομάδες χωρίς να κυκλοφορήσει το όνομά του. Λέγεται ότι πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση που χρειαζόταν «λεπτούς» χειρισμούς. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μία υπόθεση που οδεύει στο τέλος της.