Μάνατζερ Κούτρη: «Μπορεί να συζητούν ο Ολυμπιακός με τη Νάπολι»

Με δηλώσεις του ο μάνατζερ του Λεονάρντο Κούτρη, Νίκος Κλιτσίδης τόνισε πως ο ίδιος προσωπικά δεν έχει έρθει σε επαφή με τους "παρτενοπέι".

Μάνατζερ Κούτρη: «Μπορεί να συζητούν ο Ολυμπιακός με τη Νάπολι»

Τα δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον άσο του Ολυμπιακού Λεονάρντο Κούτρη όλο και πληθαίνουν, και ο μάνατζερ του Έλληνα άσου δήλωσε πως θα ήθελε και ο ίδιος να παίξει στο πρωτάθλημα της Serie A.

Επιμένουν οι Ιταλοί για Κούτρη και Νάπολι

Συγκεκριμένα Νίκος Κλιτσίδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας «Radio Kiss Kiss», τόνισε ότι δεν έχει έρθει ο ίδιος προσωπικά σε επικοινωνία με τη Νάπολι, αλλά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο οι δύο σύλλογοι να έχουν κάνει μία πρώτη επαφή.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Κλιτσίδη για τον Κούτρη και το ενδιαφέρον της Νάπολι:

"Για το ενδιαφέρον της Νάπολι; Δεν έχω καμία επαφή μαζί τους για τον Κούτρη. Μπορεί να υπάρχουν επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά εγώ δεν έχω συζητήσει με τη Νάπολι. Μπορεί να υπάρχουν επαφές με τον Ολυμπιακό. Το ξεκαθαρίζω. Δεν έχω καμία επαφή με τη Νάπολι. Δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις. Πρόκειται για έναν πολύ γρήγορο και επιθετικογενή ποδοσφαιριστή, που του αρέσει το ποδόσφαιρο. Είχε τρεις ασίστ σε πέντε αγώνες φέτος και ποιος ξέρει τι θα έκανε εάν έπαιζε πιο πολύ. Δεν ξέρω το τι θα γίνει στο μέλλον. Η Νάπολι είναι ένα μεγάλο κλαμπ και ο Λεονάρντο θα ήθελε να ζήσει μία εμπειρία εκεί".