Το «καυτό» δίμηνο του 2020 για τον Ολυμπιακό

Τι περιμένει ο Ολυμπιακός από το πρώτο δίμηνο της νέας χρονιάς. Τα καθοριστικά ματς, οι ανατροπές στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η μεγάλη επιστροφή που αναμένουν με αγωνία.

Το «καυτό» δίμηνο του 2020 για τον Ολυμπιακό

Με το… καλημέρα της νέας χρονιάς ο Ολυμπιακός καλείται να μπει σε μία… μάχη που δεν του επιτρέπει κανένα λάθος. Το 2020, όμως, για τους Πειραιώτες αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και έχουν να περιμένουν πολλά απ' αυτό. Ειδικά οι πρώτοι του μήνες αναμένονται πολύ σημαντικοί για την ομάδα του Πειραιά.

Τι περιμένει ο Ολυμπιακός από αυτό το ξεκίνημα της νέας χρονιάς; Πρώτα απ' όλα στο μεγάλο λιμάνι περιμένουν την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη. Πρόσφατα το είχε δηλώσει και ο Πέδρο Μαρτίνς πως ο αρχηγός θέλει να είναι το δώρο του για το2020. Οι Πειραιώτες περιμένουν να δουν σε τι κατάσταση θα επιστρέψει ο Φορτούνης και πότε για να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του Πειραιά.

Από 'κει και πέρα το μεταγραφικό κομμάτι είναι ένα άλλο θέμα το οποίο θα εξαρτηθεί από πολλά θέματα. Σαφώς και αυτό που περιμένουν οι "ερυθρόλευκοι" είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτός είναι ο μεγάλος τους στόχος και γι' αυτό θα δώσουν μεγάλη μάχη.

Για να φτάσουν σε αυτό το σημείο υπάρχουν πολύ σημαντικά ματς και δύο μήνες μπροστά που ο Ολυμπιακός θα πρέπει να "χτίσει" ενόψει των play offs που έρχονται και τα οποία είναι μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή διαδικασία που δεν την γνωρίζει καμία από τις ομάδες που συμμετέχει στον… μαραθώνιο.

Για τον Ολυμπιακό είναι σημαντικά και τα παιχνίδια του Europa League. Η ομάδα του Πειραιά στα τέλη Φλεβάρη έχει να παίξει δύο πολύ σημαντικά ματς με την Άρσεναλ με στόχο να κάνει την ευρωπαϊκή υπέρβαση στην οποία έφτασε κοντά στη φάση των ομίλων, αλλά τα λάθη δεν του επέτρεψαν να την πετύχει.

Πριν απ' όλα αυτά στον Ολυμπιακό ρίχνουν πολύ μεγάλο βάρος προκειμένου να πετύχουν και αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στην ομάδα του Πειραιά το θεωρούν πολύ σημαντικό να αλλάξουν πρόσωπα που παίζουν ρόλο στο ποδόσφαιρο της πατρίδας μας. Εκείνο που περιμένουν και είναι εξίσου σημαντικό είναι η 10η Ιανουαρίου. Πρόκειται για τη συνεδρίαση της ΕΕΑ για το θέμα του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης. Αυτό αναμένεται να δείξει πολλά και να προκαλέσει ανατροπές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όπως και να 'χει για την ομάδα του Πειραιά αναμένεται "καυτό" το πρώτο δίμηνο του 2020. Ένα διάστημα πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό σε όλα τα μέτωπα αναμένοντας επιστροφές ποδοσφαιριστών, εκδικάσεις και φυσικά τα ματς που θα καθορίσουν τις τύχες του συλλόγου.