Ο Χασάν επιστρέφει από την άδεια και ο νέος προπονητής της Μπράγκα αποφασίζει για το μέλλον του

Ο Αχμέντ Χασάν αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις της Μπράγκα, αφού ολοκληρώνεται η άδεια του, ενώ έχει ενδιαφέρον η απόφαση του Ρούμπεν Αμορίμ.

Ο Χασάν επιστρέφει από την άδεια και ο νέος προπονητής της Μπράγκα αποφασίζει για το μέλλον του

Ο Αχμέντ Χασάν έχει μπει ξανά στη ζωή του Ολυμπιακού και το όνομα του βρίσκεται στην "ερυθρόλευκη" επικαιρότητα. Το δεδομένο για τον Αιγύπτιο φορ είναι πως αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς. Το περασμένο καλοκαίρι ο Πορτογάλος είχε ζητήσει να μείνει, αλλά καταλάβαινε και ο ίδιος πως με τα χρήματα που ζητούσε η Μπράγκα κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει.

Αυτή την περίοδο το όνομα του έχει επανέλθει στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και αυτό δεν έχει συμβεί τυχαία. Από τη μία παίζει ρόλο ο ελάχιστος χρόνος συμμετοχής που είχε στη Μπράγκα και από την άλλη το γεγονός ότι το συμβόλαιο του με τους Πορτογάλους ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Αχμέντ Χασάν αυτές τις ημέρες απουσιάζει με άδεια από τις προπονήσεις της Μπράγκα, όπως έγραψε και το ΦΩΣ. Η άδεια του ολοκληρώνεται και ο Ρούμπεν Αμορίμ τον περιμένει σύντομα στις προπονήσεις. Οι Πορτογάλοι στα τελευταία τους ρεπορτάζ ανέφεραν πως ο Αχμέντ Χασάν αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις και μάλιστα θα αποτελέσει μία λύση για τη Μπράγκα.

Ο Αιγύπτιος στο τέλος Νοεμβρίου είχε κάνει μία επέμβαση στο γόνατο του και αυτή τη στιγμή φαίνεται πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του. Φυσικά όλο το ενδιαφέρον εντοπίζεται στην επιστροφή του ποδοσφαιριστή και στην πρώτη του επαφή με τον Ρούμπεν Αμορίμ, ο οποίος και θα αποφασίσει τι θα γίνει με τον παίκτη.

Πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν πως η Μπράγκα συζητάει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή με ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ. Βέβαια αυτό μπορεί και να αλλάξει σε περίπτωση που ο νέος προπονητής αποφασίσει ότι θέλει να έχει τον Χασάν στο ρόστερ του για τη συνέχεια της σεζόν.