Ολοκληρώθηκε η συνάντηση, αποφασίζουν οι διαιτητές (pics)

Η συνάντηση της Λίγκας με την αντιπροσωπεία των διαιτητών ολοκληρώθηκε και αναμένεται οι ρέφερι να πάρουν την τελική απόφαση για το αν θα έχουμε πρωτάθλημα το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση, αποφασίζουν οι διαιτητές (pics)

Μετά από περίπου τέσσερις ώρες ολοκληρώθηκε η συνάντηση της επιτροπής της Super League με τη αντιπροσωπεία των διαιτητών. Από αυτήν δεν προέκυψε προς το παρόν απόφαση για το αν θα έχουμε αγωνιστική δραστηριότητα το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου μετά το τέλος της συνάντησης δήλωσε: «Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας, ήταν μία μακρά συνάντηση υπήρξε και το κομμάτι της συνάντησης που ήταν παρόντες οι εκπρόσωποι των διαιτητών . Επειδή εκκρεμεί μία δική τους εσωτερική διαδικασία ως προς τις εξελίξεις θα ήθελα να σεβαστώ αυτό που έχουν ορίσει ως τρόπο επικοινωνίας, δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ για οποιοδήποτε αποτέλεσμα, αφού εκκρεμεί τι οι ίδιοι εσωτερικά θα αποφασίσουν. Για οτιδήποτε προκύψει θα υπάρξει επίσημη τοποθέτησης της Λίγκας», είπε χαρακτηριστικά.

Τι σημαίνει αυτό; Πως όλες αυτές τις ώρες η Super League προσπαθούσε να πείσει τους διαιτητές να γίνουν τα παιχνίδια το ερχόμενο σαββατοκύριακο. Η αντιπροσωπεία των διαιτητών αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μία συζήτηση με τους υπόλοιπους και προφανώς γίνεται μία ψηφοφορία για το αν θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα ή όχι.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται ανακοίνωση της Λίγκας για τις τύχες του πρωταθλήματος.

Οι εκπρόσωποι της Superleague ζήτησαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να γίνουν οι ορισμοί διαιτητών μέχρι την Πέμπτη και να διεξαχθεί κανονικά η αγωνιστική.

Σημειώνεται ότι στο ΔΣ της Λίγκας την Δευτέρα (30/12), οι 12 ομάδες που συμμετείχαν (απουσίαζε ο Ολυμπιακός και η Λαμία), συμφώνησαν ομόφωνα πως είναι απαραίτητο να βρεθεί λύση με την αποχή των διαιτητών και το πρωτάθλημα να συνεχιστεί κανονικά το διήμερο 4-5 Ιανουαρίου.