Μποροβήλος: «Το πρωτάθλημα θα γίνει»

Ο Γιώργος Μποροβήλος σε δηλώσεις του εμφανίστηκε σίγουρος πως το ερχόμενο σαββατοκύριακο θα γίνει κανονικά το πρωτάθλημα.

Μποροβήλος: «Το πρωτάθλημα θα γίνει»

Αισιόδοξος είναι ο Γιώργος Μποροβήλος πως θα βρεθεί λύση και το σαββατοκύριακο θα γίνει κανονικά η 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης μίλησε στο «metropolis» και εξήγησε τι θα συζητηθεί στη συνάντηση της αντιπροσωπείας της Super League με την ΚΕΔ.

«Νομίζω ότι λόγω της σοβαρότητας του θέματος θα είναι παρών και ο κ. Γραμμένος. Όλοι ξέρουμε τι θέλουν οι διαιτητές, αλλά στο έγγραφό τους δεν αναγράφονται συγκεκριμένα αιτήματα.

Αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα, που, όμως, δεν λύνονται σε μία νύχτα. Πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και σε τι χρόνους. Θα ζητήσουμε από τους διαιτητές μία κατανόηση και να καταλάβουν ότι απαιτείται χρόνος. Δεν μπορούν όλα να λυθούν παραμονή Πρωτοχρονιάς».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο που οι διαιτητές επιμείνουν στις αρχικές τους θέσεις τόνισε: «Εννοείται ότι εφόσον οδηγηθούμε σε αδιέξοδο, κάτι που απεύχομαι, είμαστε υποχρεωμένοι από τις βαριές ρήτρες στις τηλεοπτικές συμβάσεις, που θα βγάλουν εκτός προϋπολογισμού όλες τις ομάδες και το αγωνιστικό πρόγραμμα, γιατί δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες, θα ψάξουμε άλλους τρόπους. Εκτιμώ πως θα γίνει κανονικά η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο, αλλά αυτή είναι εκτίμηση δική μου».

Σχολιάζοντας την απουσία του Ολυμπιακού είπε: «Πρέπει να ερωτηθεί ο Ολυμπιακός γιατί απουσίαζε, το ζήτημα είναι σοβαρό και πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του».