Σαββίδης: «Ωραία ιστορία αδερφέ, σε ποιο κεφάλαιο το... βουλώνεις;»

Για ακόμα μια φορά ο υιός Σαββίδης δεν μπορεί να συγκρατηθεί και απαντά με το γνωστό ύφος του.

Σαββίδης: «Ωραία ιστορία αδερφέ, σε ποιο κεφάλαιο το... βουλώνεις;»

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος πλησιάζει και οι δυο φιναλίστ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν αφήσει πίσω τους τις ημέρες που με όχημα την περιβόητη εξυγίανση του περιβόητο έδειχναν να είναι ο ένας στο πλευρό του άλλου.

Οι αγκαλιές και οι κοινές φωτογραφίες του Ιβάν Σαββίδη και του Δημήτρη Μελισσανίδης δείχνουν πλέον πολύ μακρινές και τη σκυτάλη έχουν πλέον πάρει άλλοι άνθρωποι των δύο ομάδων. Όχι όμως για να εκφράσουν ο ένας την εκτίμηση στο πρόσωπο του άλλο αλλά το αντίθετο.

Χθες, ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ απάντησε σε όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για αντιντόπινγκ κοντρόλ στους παίκτες των δύο ομάδων για τον τελικό. Είπε με άκρως ειρωνικό ύφος ότι θα πρέπει να κάνουν το τεστ και οι προπονητές των δύο ομάδων.

Σαφώς σε πιο επιθετικό ύφος η τοποθέτηση στο όλο θέμα από τον Γιώργο Σαββίδη με το γνωστό, απρεπές ως ένα σημείο, στιλ του. Ο γιος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ έγραψε στο instagram:

«Ωραία ιστορία αδερφέ, σε ποιο κεφάλαιο το... βουλώνεις;", ενώ παράλληλα σχολίασε: "Αυτή η κωμωδία δεν θα τελειώσει, γι' αυτό ας κάνουμε μια ημέρα αντί-ντόπινγκ στην Ελλάδα για όλους».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας