Το μεγάλο κενό του Σουντανί

Ο Αλγερινός είχε γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του παιχνιδιού του Ολυμπιακού και η απουσία του προκαλεί πονοκεφάλους στον Πέδρο Μαρτίνς.

Το μεγάλο κενό του Σουντανί

Δεν είναι απλή υπόθεση η απουσία του Χιλάλ Σουντανί. Ο Αλγερινός επιθετικός είχε ταιριάξει πολύ καλά με τον Ελ Αραμπί κι εκτός αυτού είχε βρει και το γκολ. Ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα είχε καταλήξει στο σχήμα με τον Αλγερινό και τον Μαροκινό στην επίθεση και του έβγαινε μία χαρά. Ακόμη και στον Βόλο θα του είχε βγει αν δεν είχε ακυρωθεί το καθαρό γκολ του Σουντανί.

Η απουσία του αυτή τη στιγμή προκαλεί έναν μεγάλο πονοκέφαλο στον Πέδρο Μαρτίνς. Κι αυτό έχει να κάνει με το ότι ο Μιγκέλ Γκερέρο εδώ κι αρκετό καιρό δείχνει να βρίσκεται εκτός φόρμας. Από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ έχει να σκοράρει ο Ισπανός.

Το πιο άσχημο για τον Γκερέρο είναι πως δεν δίνει και τις βοήθειες που έδινε στο γήπεδο ακόμα κι όταν δεν σκόραρε. Στον Βόλο το διάστημα που έπαιξε είχε μία κεφαλιά που δεν ανησύχησε και τόσο τον αντίπαλο πορτιέρε, αλλά δεν δημιούργησε τις καταστάσεις που περίμενε ο Μαρτίνς.

Είναι ένα πρόβλημα για τον Πορτογάλο προπονητή που επί της ουσίας έχει «καυτό» τον Ελ Αραμπί, αλλά είχε ταιριάξει δίπλα του τον Σουντανί. Σε ανύποπτη στιγμή ο Πορτογάλος προπονητής είχε δηλώσει ότι και ο Λάζαρος μπορεί να του δώσει λύσεις στην επίθεση, ενώ μη ξεχνάμε πως πέρσι τον έβαζε σε θέση φορ. Βέβαια το πρόβλημα θα γίνει μικρότερο σε περίπτωση που το πρωτάθλημα οδηγηθεί σε αναβολή.