Προβληματισμός στη Μπόκα για Σολδάνο

Δεν έχει «πιάσει» ούτε στη Μπόκα Τζούνιορς ο Φράνκο Σολδάνο και υπάρχει έντονος προβληματισμός για το μέλλον του επιθετικού που ανήκει στον Ολυμπιακό.

Προβληματισμός στη Μπόκα για Σολδάνο

Δανεικός στη Μπόκα Τζούνιορς παραχωρήθηκε ο Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος είχε αποκτηθεί πέρσι τέτοια εποχή από τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός δεν κατάφερε να «πιάσει» στην ομάδα του Πειραιά και πάρθηκε η απόφαση να δοθεί δανεικός στη Μπόκα για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ακόμη κι εκεί, όμως, δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα του και να δείξει κάτι. Θυμίζουμε πως η Μπόκα διατηρεί το δικαίωμα να ενεργοποιήσει οψιόν αγοράς και να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή, αλλά με τα μέχρι τώρα δεδομένα κάτι τέτοιο φαντάζει απίθανο.

Η Μπόκα βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και ο μεγάλος της στόχος είναι ο Περουβιανός Πάολο Γκερέρο. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Αργεντινή δεν είναι απλή υπόθεση, διότι και το οικονομικό σκέλος αποτελεί εμπόδιο. Όπως αναφέρουν, όμως, τα ρεπορτάζ στη χώρα της Λατινικής Αμερικής το θέμα είναι τι θα γίνει με τρεις παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ της Μπόκα. Υπάρχει προβληματισμός για τον Ραμόν Αμπίλα, τον Φράνκο Σολδάνο και τον Κάρλος Ουρτάδο.

Για τον επιθετικό που έχει παραχωρηθεί από την ομάδα του Πειραιά στην Αργεντινή αναφέρουν. «Ήρθε από τον Ολυμπιακό και έπαιξε σε εννέα αγώνες, ενώ σκόραρε ένα γκολ και έδωσε τέσσερις ασίστ. Η παρουσία του στη Μπόκα δεν είναι θετική έχοντας σημειώσει μόλις ένα γκολ κόντρα στη Μπάνφιλντ. Έχει ταλαιπωρηθεί επίσης και από αρκετούς μυϊκούς τραυματισμούς», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Είναι προφανές ότι υπάρχει έντονος προβληματισμός για τον Φράνκο Σολδάνο και ο επιθετικός που ανήκει στον Ολυμπιακό δύσκολα θα συνεχίσει για πολύ στη Μπόκα Τζούνιορς.