Ολυμπιακός: Τα ευχάριστα νέα από Γκιγιέρμε

Ο Βραζιλιάνος χαφ έκανε αποθεραπεία στην πατρίδα του και στον Ολυμπιακό ενημερώθηκαν πως όλα πήγαν εξαιρετικά.

Ολυμπιακός: Τα ευχάριστα νέα από Γκιγιέρμε

Στις προπονήσεις επιστρέφει το απόγευμα ο Ολυμπιακός και η αγωνία όλων έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Δεν είναι και λίγοι εκείνοι που βρίσκονται στα… πιτς και στον Ρέντη περιμένουν να εκτιμήσουν τις την κατάσταση τους.

O Γκιγιέρμε στη Βραζιλία (pic)

Τα ευχάριστα νέα στον Ολυμπιακό έχουν φτάσει από τη Βραζιλία. Εκεί πήγε ο Γκιγιέρμε λίγες ημέρες μετά τον τραυματισμό που του προκάλεσε η κλοτσιά του Πασαλίδη.

Ο 28χρονος χαφ των «ερυθρόλευκων» πήγε στην πατρίδα του, όπου και συνέχισε την αποκατάσταση του. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού όλο αυτόν τον καιρό βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τον Γκιγιέρμε και τα νέα που έμαθαν ήταν αρκετά ευχάριστα.

Μαρτίνς: Να βελτιωθεί ο Κούτρης, γυρίζει νωρίτερα ο Γκιγιέρμε!

Ενημερώθηκαν πως η κατάσταση του Βραζιλιάνου είναι πολύ καλή και η αποθεραπεία του έχει εξελιχθεί πάρα πολύ καλά. Τον περιμένουν και αυτόν στον Ρέντη προκειμένου να διαπιστώσουν και οι ίδιοι πως πήγε η αποθεραπεία που έκανε στην πατρίδα του. Θυμίζουμε πως και ο Πέδρο Μαρτίνς είχε δηλώσει ότι ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει νωρίτερα στη δράση.