Τι γίνεται με Χασάν και Ολυμπιακό

Ο Αχμέντ Χασάν αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς και βρίσκεται στο μυαλό του Ολυμπιακού. Ποια είναι τα δεδομένα για την υπόθεση του Αιγύπτιου επιθετικού.

Τι γίνεται με Χασάν και Ολυμπιακό

«Καυτός» αναμένεται ο Ιανουάριος για τον Ολυμπιακό, καθώς είναι δεδομένη η ενίσχυση του ρόστερ. Μία από τις θέσεις που όλα δείχνουν πως στον Πειραιά θα κινηθούν για την απόκτηση επιθετικού είναι και αυτή της επίθεσης. Ο Ελ Αραμπί έχει στενή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, όμως, εδώ και αρκετό καιρό ο Μιγκέλ Γκερέρο έχει μείνει μακριά από το γκολ.

Η τελευταία φορά που ο Ισπανός επιθετικός σκόραρε ήταν στις 22 Σεπτεμβρίου, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Από τότε είναι άσφαιρος και δείχνει πως δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση. Η σκέψη που υπάρχει στον Ολυμπιακό είναι να ενισχύσουν τη γραμμή κρούσης τους με ακόμα έναν ποδοσφαιριστή.

Οι «ερυθρόλευκοι» διέψευσαν τα σενάρια για τον Πρίγιοβιτς, όμως στην επικαιρότητα έχει έρθει ξανά το όνομα του Αχμέντ Χασάν, όπως γράφει το σημερινό ΦΩΣ. Ποια είναι τα δεδομένα για τη συγκεκριμένη υπόθεση; Ο νυν επιθετικός της Μπράγκα είναι η «καψούρα» του Πέδρο Μαρτίνς. Το περασμένο καλοκαίρι ήθελε να τον κρατήσει στην ομάδα του Πειραιά, όμως, οι υπέρογκες απαιτήσεις (κοντά στα 4,5 εκατ. ευρώ) της Μπράγκα δεν επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να προχωρήσει στην αγορά,του έως τότε δανεικού Αιγύπτιου επιθετικού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί πως ο παίκτης ταιριάζει πολύ στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται ο Ολυμπιακός. Δεν είναι τυχαίο πως υπό την καθοδήγηση του έχει κάνει καλές σεζόν και πέρσι με την ερυθρόλευκη σκόραρε 15 φορές σε όλες τις διοργανώσεις.

Πως μπορεί να «ζεσταθεί» ξανά το θέμα του Χασάν; Ο 26χρονος επιθετικός επέστρεψε στην Μπράγκα, η οποία έχει και τα δικαιώματα του. Η φετινή σεζόν, όμως δεν εξελίσσεται καθόλου καλά για τον ίδιο. Με τη φανέλα της Μπράγκα ο Χασάν έχει κάνει επτά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει σκοράρει μόλις μία φορά.

Ο ίδιος δεν είναι ικανοποιημένος με τη μέχρι τώρα παρουσία του στον πορτογαλικό σύλλογο, ενώ ποτέ δεν είχε κρύψει πως ήθελε σαν τρελός να μείνει στον Ολυμπιακό. Το κλειδί σε αυτή την ιστορία είναι το συμβόλαιο του Αχμέντ Χασάν. Ο Αιγύπτιος δεσμεύεται με τη Μπράγκα έως τον Ιούνιο του 2020 κάτι που σημαίνει πως από τον Ιανουάριο έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα ο παίκτης φαίνεται πως δεν είναι στο πλάνο της τεχνικής ηγεσίας και η Μπράγκα ίσως να το σκεφτόταν με ένα πιο μικρό ποσό να δώσει το Χασάν ακόμα και τον Ιανουάριο. Δεν είναι εύκολη η υπόθεση του Αιγύπτιου, αλλά είναι ένας επιθετικός που αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς και στον Ολυμπιακό τον έχουν στο μυαλό τους αν φυσικά βρεθεί μία φόρμουλα με τη Μπράγκα, η οποία θυμίζουμε πως είναι πολύ σκληρή στις διαπραγματεύσεις της.