Έκτακτη ΓΣ της Ξάνθης μία ημέρα πριν την ΕΕΑ

Για τις 9 Ιανουαρίου ορίστηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ξάνθης για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Έκτακτη ΓΣ της Ξάνθης μία ημέρα πριν την ΕΕΑ

Στις 10 Ιανουαρίου θα συνεδριάσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προκειμένου να εξετάσει την υπόθεση της καταγγελίας του Ολυμπιακού για το ιδιοκτησιακό της Ξάνθης. Αρχικά η υπόθεση είχε προγραμματιστεί για τις 19 Δεκεμβρίου, αλλά πήρε αναβολή και συζητηθεί στις 10 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ThrakiSports αναμένεται μέσα στον Γενάρη να πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της θρακιώτικης ομάδας. Η ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης έχει οριστεί για τις 9 Ιανουαρίου, δηλαδή την παραμονή που θα συζητηθεί το θέμα από την ΕΕΑ.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία η τελική ημερομηνία της έκτακτης ΓΣ της Ξάνθης έχει οριστεί για τις 29 Ιανουαρίου. Το θέμα που έχει οριστεί για την ημερήσια διάταξη της ΓΣ είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου μέσω της έκδοσης νέων ονομαστικών μετοχών και ακολούθως η τροποποίηση του καταστατικού της ανώνυμης εταιρείας και η κωδικοποίηση του με βάση το νέο μετοχικό κεφάλαιο που θα προκύψει.

Όπως αναφέρει το ThrakiSports είναι άγνωστο αν η πρόσκληση για την έκτακτη ΓΣ σχετικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ έχει σχέση με την υπόθεση που εκκρεμοδικεί στην ΕΕΑ. Πάντως η σύγκλιση της έκτακτης ΓΣ ελήφθη στις 19 Δεκεμβρίου, δηλαδή την ημέρα που είχε προγραμματιστεί η συζήτηση της υπόθεσης της Ξάνθης ενώπιον της ΕΕΑ και αναβλήθηκε για τις 10 Ιανουαρίου.