ΑΕΚ: Πετυχημένη η επέμβαση του Γαλανόπουλου (pics)

Με απόλυτη επιτυχία χειρουργήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Κώστας Γαλανόπουλος για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον αστράγαλό του.

ΑΕΚ: Πετυχημένη η επέμβαση του Γαλανόπουλου (pics)

Ο Κώστας Γαλανόπουλος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου την Παρασκευή (27/12) για την αποκατάσταση του προβλήματος στον αστράγαλό του.

ΑΕΚ: Θλάση ο Ολιβέιρα, στο χειρουργείο ο Γαλανόπουλος

Ο Έλληνας διεθνής της ΑΕΚ λοιπόν, υποβλήθηκε με απόλυτη επιτυχία σύμφωνα και με ανακοίνωσή των «κιτρινόμαυρων» σε αρθροσκοπική επέμβαση.

Η ανακοίνωσή της ΠΑΕ αναφέρει:

«Με απόλυτη επιτυχία ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Κώστας Γαλανόπουλος, υποβλήθηκε σε αρθροσκοπική επέμβαση στον χόνδρο του αστραγάλου του δεξιού του ποδιού από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, κ. Παντελή Νικολάου στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.
Ευχές από όλη την κιτρινόμαυρη οικογένεια στον διεθνή άσο της ομάδας μας για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους!».

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έγραψε με ανάρτησή του στο instagram:

«Ευτυχώς όλα τελείωσαν καλά! Ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας, εύχομαι και εγώ με την σειρά μου υγεία και ευτυχία στις οικογένειες σας».

Να σημειώσουμε πως το διάστημα επιστροφής του κάθε ποδοσφαιριστή για τέτοιου είδους τραυματισμούς εκτιμάται γύρω στους τρεις μήνες.