ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον της Φιορεντίνα για Ίνγκασον

Σύμφωνα με δηλώσεις ενός από τους σκάουτερ της Φιορεντίνα ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Σβέριρ Ίνγκασον θα ήταν μια αξιόπιστη λύση για τα μετόπισθεν των «βιόλα».

ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον της Φιορεντίνα για Ίνγκασον

Το τελευταίο διάστημα ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει ακόμα μια αξιόπιστη λύση για την άμυνα. Πρόκειται για τον Σβέριρ Ίνγκασον ο οποίος λόγω της απουσίας των Κρέσπο και Βάρελα έχει καθιερωθεί ως βασικός στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Όπως είναι φυσικό λοιπόν ο Ισλανδός άσος έχει προσελκύσει τα βλέμματα πολλών συλλόγων του εξωτερικού όπως αυτό της Λοκομοτίβ Μόσχας. Ωστόσο νέα σενάρια ήρθαν στο φως της δημοσιότητας που θέλουν την Φιορεντίνα, να καλοβλέπει την περίπτωσή του παίκτη του «δικέφαλου του Βορρά» σύμφωνα και με δηλώσεις ενός από τους ανθρώπους των «βιόλα».

Συγκεκριμένα ένας εκ των σκάουτερ της ιταλικής ομάδας δήλωσε:«Ένας ακόμα παίκτης μεγάλης αξίας είναι ο γεννημένος το 93 παίκτης του ΠΑΟΚ, Ίνγκασον, ο οποίος θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή».

Βέβαια μόνο εύκολη δε θεωρείται η περίπτωσή του για την ομάδα της Φλωρεντίας αφού, ο ΠΑΟΚ που απέκτησε τον 26χρονο άσο το Γενάρη, έχει βάλει ως ρήτρα για την πώλησή του τα 20 εκατομμύρια ευρώ.