ΑΕΚ: Κινείται για Μπάρμπα

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Φεντερίκο Μπάρμπα της Βαγιαδολίδ ετοιμάζεται να αφήσει την Ισπανία για την ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Κινείται για Μπάρμπα

Επιτακτική είναι για την ΑΕΚ, η ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση και ο Ίλια Ίβιτς χτενίζει την αγορά για παίκτες που θα βοηθήσουν την «Ένωση». Μάλιστα σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα οι «κιτρινόμαυροι» είναι κοντά στο να κλείσουν μεταγραφή πριν φύγει ο χρόνος.

Πρόκειται για τον Φεντερίκο Μπάρμπα ο οποίος είναι αμυντικός και αγωνίζεται στη Βαγιαδολίδ ως δανεικός από την Βερόνα. Σύμφωνα λοιπόν με τη «Mundo Deportivo» ο 26χρονος παίκτης ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την ισπανική ομάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, και για αυτό το λόγο οι άνθρωποι της κινούνται για την απόκτησή του Εσκουδέρο από την Σεβίλη.

Το δημοσίευμα αναφέρει συγκεκριμένα:

«Ούτε η Βαγιαδολίδ, ούτε η Χετάφε «καίγονται» για αριστερό μπακ, ωστόσο ψάχνουν πάντα καλύτερη ενίσχυση. Για την Βαγιαδολίδ η απόκτηση του Εσκουδέρο είναι σημαντική για δυο λόγους: Ο πρώτος γιατί θα πάρει έναν παίκτη που είναι από την πόλη και το δεύτερο γιατί ο Φέντε Μπάρμπα όλα δείχνουν ότι θα μετακινηθεί στην Ελλάδα. Ο Ιταλός έχει προσφορά από την ΑΕΚ και θα μπορούσε να αφήσει το σύλλογο και μαζί του θα μείνει μία «τρύπα» στην άμυνα»

Να πούμε τέλος ότι ο Ιταλός ποδοσφαιριστής μέχρις στιγμής έχει αγωνιστεί σε 5 παιχνίδια με την φανέλα της Βαγιαδολίδ.