Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για Πρίγιοβιτς

Την ώρα που στη Σερβία πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, στο λιμάνι του Πειραιά τονίζουν ότι δεν τίθεται κανένα θέμα. 

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για Πρίγιοβιτς

Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι για έναν αμυντικό κι έναν επιθετικό και χθες, 25/12, στη Σερβία έγραφαν ότι οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν δικό τους τον πρώην άσσο του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο ο Ολυμπιακός διέψευσε το σενάριο αυτό. Το εν λόγω σενάριο εμφανίστηκε χθες (25/12) στη Σερβία κι έχει αναδημοσιευτεί από πολλά Μέσα της χώρας, χωρίς πάντως να έχει διασταυρωθεί με πηγές από την πατρίδα του Πρίγιοβιτς. Σε κάθε περίπτωση, η συγκεκριμένη φημολογία ήθελε τον υψηλόσωμο επιθετικό να επιστρέφει στην Ελλάδα, με πιθανότερο προορισμό την ομάδα του Πειραιά, όμως από τον Ολυμπιακό τόνιζαν ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

Ο Πρίγιοβιτς αγωνίζεται στην Αλ Ιτχάντ της Σαουδικής Αραβίας όμως θέλει να φύγει αφού δεν έχει βρει εκεί τον εαυτό του ενώ τον ενδιαφέρει και η προοπτική να αγωνιστεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.