Φαβορί για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες

Οι στοιχηματικές εταιρείες χρίζουν τον ΠΑΟΚ φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πως αλλάζουν οι αποδόσεις στα μακροχρόνια στοιχήματα και πόσο μακριά βρίσκεται από τον Ολυμπιακό. 

Φαβορί για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες

Η κορυφή στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλάζει συνεχώς χέρια και πλέον είναι γεγονός πως αν, αναλογιστεί κανένας και τα πλέι-οφ μιλάμε για τον πιο αμφίρροπο τίτλο των τελευταίων ετών.

Είναι το ίδιο και για τις στοιχηματικές εταιρείες; Η αλήθεια είναι πως και εκείνες τα έχουν χάσει λίγο. ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακός;

Οι αποδόσεις μεταβάλλονται συνεχώς και φυσικά είναι ανάλογα με το ποιος βρίσκεται στην κορυφή την δεδομένη χρονική στιγμή.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ φιγουράρει ως φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με την διαφορά του από τον Ολυμπιακό να είναι ελάχιστη.

Οι αποδόσεις μέχρι τη στιγμή που γράφεται το κείμενο:

Stoiximan.gr: ΠΑΟΚ (1.75), Ολυμπιακός (2.05)

Novibet: ΠΑΟΚ (1.75), Ολυμπιακός (2.00)

Bet365: ΠΑΟΚ (1.83), Ολυμπιακός (2.00)

Winmasters.gr: ΠΑΟΚ (1.80), Ολυμπιακός (1.95)

*Να σημειωθεί πως κάτω από τις δύο ομάδες (τρίτη επιλογή) είναι η ΑΕΚ, η οποία έχει μέσο όρο 75.00 απόδοση να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι αποδόσεις συνεχώς αλλάζουν ανάλογα με το ποιος είναι στην κορυφή. Πάντως καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει ξεφύγει ως μεγάλο φαβορί. Επίσης αναμένεται να αλλάζουν από αγώνα σε αγώνα. Σε αυτό παίζει ρόλο τόσο η βαθμολογική θέση, όσο και η αγωνιστική απόδοση της κάθε ομάδας στα παιχνίδια της.