Πορτογαλία: «Αποτυχημένος ο δανεισμός του Ζεράλδες στην ΑΕΚ»

Στην Πορτογαλία χαρακτηρίζουν αποτυχία τη μεταγραφή του Ζεράλδες στην ΑΕΚ και το μέλλον του είναι αβέβαιο ακόμα και στη Σπόρτινγκ, όπου και ανήκει...

Πορτογαλία: «Αποτυχημένος ο δανεισμός του Ζεράλδες στην ΑΕΚ»

Ο Τσίκο Ζεράλδες έχει... κολλήσει στις 6 συμμετοχές με τη φανέλα της ΑΕΚ και η αποχώρησή του από το δυναμικό της «Ένωσης» φαντάζει δεδομένη, καθώς δεν έχει δικαιώσει σε καμία περίπτωση τις προσδοκίες που υπήρχαν όταν ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων».

Το πορτογαλικό zerozero χαρακτηρίζει αποτυχημένο τον δανεισμό του Ζεράλδες στην ΑΕΚ, επισημαίνοντας ότι μετά τη φυγή του Μιγκέλ Καρντόσο ο 24χρονος χαφ δεν υπολογίζεται, ενώ τονίζει πως το μέλλον του είναι αβέβαιο ακόμα και στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας όπου και ανήκει.

Αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα:

«Άλλος ένας αποτυχημένος δανεισμός για τον Ζεράλδες. Το στοίχημα του Μιγκέλ Καρντόσο έμεινε εκτός από το σύλλογο, όταν ο προπονητής αποχώρησε και έχει μόνο έξι συμμετοχές στους Έλληνες.

Μια επιστροφή στην Σπόρτινγκ αναμένεται τον Ιανουάριο, αλλά η παρουσία τους στην ομάδα των λιονταριών δεν είναι σίγουρη. Νέος δανεισμός ή μόνιμη μεταγραφή είναι πιθανά σενάρια για τον παίκτη, ο οποίος στα 24 του χρόνια αργεί να βρει την κανονικότητα στην καριέρα του».