Πώς μπορεί το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός να γίνει με κόσμο

Τι αλλάζει στο πρόγραμμα της Super League η αποχή των διαιτητών από τους αγώνες της 17ης αγωνιστικής.

Πώς μπορεί το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός να γίνει με κόσμο

Σε άμεση αποχή αποφάσισαν να προχωρήσουν οι διαιτητές κάτι που σημαίνει πως δεν σκοπεύουν να κατέβουν στα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής. Πρόκειται για τα ματς που είναι προγραμματισμένα για τις 4-5 Ιανουαρίου.

Super League: Προχωρούν σε άμεση αποχή οι διαιτητές!

Τη συγκεκριμένη αγωνιστική μάλιστα είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί και το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Οι Πειραιώτες σε αυτό το παιχνίδι θα εκτίσουν τη δεύτερη ποινή της τιμωρίας τους και το ματς αν γίνει κανονικά στις 5 Ιανουαρίου δεν θα έχει κόσμο στις κερκίδες.

Αυτή τη στιγμή, όμως, οδεύει σε αναβολή κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα εκτίσει την τιμωρία του στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι είτε αυτό είναι για το Κύπελλο Ελλάδας, είτε για το πρωτάθλημα. Στις 8 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλαμάτα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου.

Κύπελλο Ελλάδος: Το πρόγραμμα της φάσης των «16»- Πότε παίζει ο Ολυμπιακός με την Καλαμάτα

Η ρεβάνς που θα φιλοξενηθεί στο Καραϊσκάκη θα διεξαχθεί μία εβδομάδα αργότερα. Υπάρχει η πιθανότητα το ματς με τον Παναθηναϊκό να γίνει με κόσμο, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το πότε η Super League θα ορίσει την 17η αγωνιστική που θα αναβληθεί λόγω της αποχής των διαιτητών. Αν την πάει για το σαββατοκύριακο 11-12/1 τότε θα γίνει χωρίς κόσμο. Αν εκείνο το σαββατοκύριακο γίνει η 18η τότε ο Ολυμπιακός θα εκτίσει με την Καλαμάτα.