Η ΕΠΟ για την επίθεση στον Ευαγγέλου

Η ΕΠΟ καταδίκασε με ανακοίνωσή της την επίθεση που έγινε στο σπίτι του διαιτητή Άγγελου Ευαγγέλου.

Η ΕΠΟ για την επίθεση στον Ευαγγέλου

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της καταδίκασε την επίθεση που έγινε από αγνώστους στο σπίτι του διαιτητή Άγγελου Ευαγγέλου με τη ρίψη κροτίδας.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία η συγκεκριμένη πράξη προς το πρόσωπο του Ευαγγέλου, αποτελεί έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα των αθλιοτήτων που έχουν σαν στόχο να επιβάλλουν τη θέλησή τους στον ελληνικό ποδόσφαιρο.

Άγνωστοι πέταξαν κροτίδα στο σπίτι του Ευαγγέλου, του διαιτητή VRA του ματς Βόλος - Ολυμπιακός

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της ΕΠΟ:

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την νέα, μαφιόζικου τύπου, επίθεση εις βάρος διαιτητή της Super League.

Πρόκειται για έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα των αθλιοτήτων, μέσω των οποίων κάποιοι πιστεύουν ότι μπορούν να επιβάλουν τη θέλησή τους στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την απόλυτη στήριξή της στο σύνολο της Ελληνικής Διαιτησίας και καλεί την Ποδοσφαιρική οικογένεια της χώρας να απομονώσει όσους επενδύουν, μέσω τραμπουκισμών και τρομοκράτησης των ανθρώπων του ποδοσφαίρου, στην αποσταθεροποίηση του θεσμικού ρόλου της Ομοσπονδίας και τη διάλυση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.