Οι ειρωνείες στα αποδυτήρια από τους ανθρώπους του Βόλου

Με το που ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Ολυμπιακού στο Βόλο, παίκτες των γηπεδούχων με πρώτο και καλύτερο τον δανεικό από τον ΠΑΟΚ Διαμαντή κατευθύνθηκαν στους «ερυθρόλευκους» και κάτι τους είπαν.

Οι ειρωνείες στα αποδυτήρια από τους ανθρώπους του Βόλου

Με το ολοκληρώθηκε η εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Βόλο, ορισμένοι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων, με πρώτο πρώτο τον Διαμαντή (δανεικός από τον ΠΑΟΚ), κινήθηκαν προς κάποιους «ερυθρόλευκους» και κάτι τους είπαν.

Ο Αβραάμ, που βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο εκείνη τη στιγμή, άκουσε τα όσα έλεγε ο παίκτης της Θεσσαλικής ομάδας και πήγε να του... ορμήσει! Τον συγκράτησαν οι ψυχραιμότεροι, ενώ και κάποιοι άλλοι πιο ψύχραιμοι από πλευράς Βόλου έσπευσαν να βάλουν χέρι στον Διαμαντή.

Τα χειρότερα όμως έγιναν αργότερα. Κατευθυνόμενοι οι παίκτες του Ολυμπιακού προς τα αποδυτήρια όπως και ο Μαρτίνς με τους συνεργάτες του, είδαν κάποιους ανθρώπους που κάθονταν στον πάγκο του Βόλου να ειρωνεύονται και να τους προκαλούν! Οι ειρωνείες συνεχίστηκαν και εντός αποδυτηρίων με ατάκες του στυλ: «Θέλατε να μας ρίξετε και πέντε ε; Και πολύ σας είναι το... 0-0». Και ακολούθησαν και κάποια «γαλλικά» από ορισμένους τύπους.