Παναθηναϊκός - Άρης 0-0: Aνοι«χ»τούς λογαριασμούς

Ο Παναθηναϊκός και ο Άρης μοιράστηκαν τους βαθμούς (0-0) στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός - Άρης 0-0: Aνοι«χ»τούς λογαριασμούς

Υπό βροχή και αέρα και παρουσία περίπου 7.000 θεατών, Παναθηναϊκός και Άρης έμειναν στο 0-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς στη μάχη για τα Play Off.

Ένα σουτ του Ινσούα στο 5' δεν ανησύχησε τον Κουέστα ενώ ο συνδυασμός των Γκάμα, Φετφατζίδη έφερε τον Λάρσον σε καλή θέση, αλλά το σουτ του Σουηδού βρήκε σε ετοιμότητα τον Διούδη στο 12'. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ έδιωξε σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Σάσα στο 18' ενώ στο επόμενο λεπτό τον... μιμήθηκε ο Κουέστα σε φάουλ του Χατζηγιοβάνη. Η επέμβαση του Ισπανού ήταν ακόμη πιο καίρια στο 22', με τον Περέα να βγαίνει μόνος του μετά την κάθετη πάσα του Μακέντα, στην τελευταία ουσιαστικά καλή φάση του - μέτριου - πρώτου ημιχρόνου.

Το μακρινό σουτ του Δώνη παραλίγο να αιφνιδιάσει τον Κουέστα στο 50' ενώ η κεφαλιά του ανενόχλητου Νούνες πέρασε πάνω από τα δοκάρια έξι λεπτά αργότερα, με τους "πράσινους" του Γιώργου Δώνη να μπαίνουν πιο δυναμικά στο δεύτερο μέρος. Η "απάντηση" για τον Άρη ήρθε με την κεφαλιά του Ιντέγε που βρήκε σε ετοιμότητα τον Διούδη. Στο 62' ο Φετφατζίδης έκανε τρομερή ατομική ενέργεια και νίκησε τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ πήρε την μπάλα από θέση οφσάιντ και το γκολ της ομάδας του Μίχαελ Ένινγκ ακυρώθηκε.

Ο Μακέντα αστόχησε από πολύ πλεονεκτική θέση στο 64' ενώ δέκα λεπτά μετά ο "Φέτφα" και πάλι απείλησε, αλλά ο Διούδης ήταν στη θέση του. Ο Κουέστα έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ τη σέντρα-σουτ του Ζαχίντ στο 79' ενώ τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν τυχεροί: φάουλ του Ζαχίντ, κεφαλιά του Κουρμπέλη, η μπάλα στο αριστερό δοκάρι! Η κεφαλιά του Ρόουζ στο 85' πέρασε έξω, στην τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός - Άρης 0-0

Σκόρερ: -

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Κάρτες: Δώνης

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δώνης): Διούδης, Αποστολάκης, Πούγγουρας, Νούνες, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης, Μπουζούκης (74' Χατζηθεοδωρίδης), Χατζηγιοβάνης (66' Ζαχίντ), Περέα (83' Καμπετσής), Μακέντα.

ΑΡΗΣ (Ένινγκ): Κουέστα, Κόρχουτ, Βέλεθ, Ρόουζ, Δεληζήσης, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης (90+2' Ντιγκινί), Γκάμα (58' Μαντσίνι), Λάρσον (71' Τόνσο), Ιντέγε.