Ο Μαρινάκης μίλησε για ποδοσφαιρικά περιττώματα και τόνισε ότι δεν θα είναι πλέον θεατής (vid)

Δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη για όλα όσα έγιναν στον Βόλο, ενώ τόνισε πως δεν σκοπεύει να μείνει θεατής των όσων συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Μαρινάκης μίλησε για ποδοσφαιρικά περιττώματα και τόνισε ότι δεν θα είναι πλέον θεατής (vid)

«Βράζουν» στον Πειραιά μετά απ’ όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Βόλο. Στον Ολυμπιακό αποφάσισαν να μην κάνει κανένα μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος δηλώσεις. Θεωρούν πως ο διαιτητής Φωτιάς έχει καθορίσει το αποτέλεσμα του ματς με το συγκρότημα της Μαγνησίας και εκείνος που βγήκε μπροστά για να μιλήσει ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Βόλος-Ολυμπιακός 0-0: Στοπ από Φωτιά και δοκάρια

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέγνωσε προσωπική δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έκανε λόγο για ποδοσφαιρικά περιττώματα και παράλληλα τόνισε πως δεν πρόκειται να μείνει θεατής ούτε ο ίδιος, ούτε ο κόσμος του Ολυμπιακού.

Το καθαρό γκολ του Σουντανί, που ακυρώθηκε και με χρήση VAR (vid)

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Πλέον το ποτήρι της αδικίας, της αλητείας και της βρωμιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεχείλισε. Δεν θα είμαι πλέον θεατής ούτε εγώ ούτε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού.

«Βράζουν» στον Ολυμπιακό, δεν κάνουν δηλώσεις

Τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» που πρωταγωνιστούν, τύπου Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλου, Μπέου και οι άνθρωποι τους που δεν τηρούν καμία νομιμότητα όπως ο Γραμμένος, ο Περέιρα και ο υπόλοιπος θίασός τους.

Η απάντηση του ΠΑΟΚ στον Μαρινάκη

Ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει πια σε αυτή την κωμωδία ούτε θα την χρηματοδοτεί με τα όσα πληρώνει στην ΕΠΟ, αν δεν γίνουν ΑΜΕΣΑ από την UEFA αλλαγές σε πρόσωπα.

Η απάντηση του Πανόπουλου στον Μαρινάκη

Ήρθε η ώρα, οι υπεύθυνοι αυτά τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» να τα φάνε αν θέλουν να υπάρξει συνέχεια».

Το πέναλτι που ζήτησε ο Ολυμπιακός και «απέρριψε» το VAR (vid)

Δείτε τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη σε βίντεο