ΑΕΛ – Πανιώνιος 2-0: Με VAR και Ουάρντα (highlights)

Η Λάρισα νίκησε 2-0 τον Πανιώνιο και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Με δέκα ο «Ιστορικός» από το 28’ λόγω αποβολής του Οικονομίδη. Διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι.

ΑΕΛ – Πανιώνιος 2-0: Με VAR και Ουάρντα (highlights)

Νικηφόρα έκλεισε το 2019 η Λάρισα. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη και τις ήττες από Ατρόμητο (εντός), Ολυμπιακό (εκτός) κέρδισε 2-0 τον Πανιώνιο και επέστρεψε στα τρίποντα.

Tα highlights του ΑΕΛ - Πανιώνιος 2-0

Ο «Ιστορικός» που γνώρισε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα, έχει παράπονα από τη διαιτησία λόγω της αποβολής του Οικονομίδη στο 28ο λεπτό.

Η ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο τελείωσε την αναμέτρηση. Μπήκε δυνατά και προηγήθηκε στο 17’ με πέναλτι (χέρι του Παπαγεωργίου που δόθηκε ύστερα από αρκετά λεπτά και μετά τη χρήση VAR) του Φατιόν.

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος ισορρόπησε και απείλησε αλλά στο 28’ έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Οικονομίδη για μαρκάρισμά του πάνω στον Φατιόν.

Τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για τον «Ιστορικό» που είδε και τον Ουάρντα στο 38’ να γράφει το 2-0 με υπέροχη κεφαλιά ψαράκι μετά την εξαιρετική ενέργεια του Καρανίκα και την καταπληκτική του σέντρα.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε. Ο Πανιώνιος προσπάθησε αλλά με παίκτη λιγότερο ήταν δύσκολο, απέναντι στην ΑΕΛ που βρήκε χώρους και είχε ευκαιρίες για ένα τέρμα που τελικά δεν ήρθε αλλά μικρή σημασία έχει για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: AEL FC ARENA

Σκόρερ: 17’ Φατιόν, 38’ Ουάρντα

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Κόκκινη: Οικονομίδης (28’),

Κίτρινες: Ουάρντα, Σταυρόπουλος, Μπούστος, Στάνκοβιτς, Μόρας

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μόρας, Στάνκοβιτς, Φατιόν (70’ Σετσέροβιτς), Κάτσε, Μιλοσάβλιεβιτς (84' Μπάλλας), Μπούστος (75' Φιλίποβιτς), Ουάρντα, Ντάουντα

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νικόδημος Παπαβασιλείου): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Λυμπεράκης (66’ Εμμανουηλίδης), Οικονομίδης, Κόρμπος, Τσιλούλης (55’ Σαραμαντάς), Μασούρας, Γρίβας (55’ Παπανικολάου), Αραμπούλι