ΑΕΚ: Εκτός για δύο ματς ο Λιβάγια, για ένα Κρίστισιτς

Οι Μάρκο Λιβάγια και Νέναντ Κρίστισιτς συμπλήρωσαν 7 και 4 κίτρινες κάρτες αντίστοιχα. Ο Κροάτης θα χάσει 2 ματς από τα επόμενα 4 της ΑΕΚ, ενώ ο Σέρβος 1 από τα επόμενα 4.

ΑΕΚ: Εκτός για δύο ματς ο Λιβάγια, για ένα Κρίστισιτς

Η ΑΕΚ δεν έχασε μόνο δύο βαθμούς στη Λαμία (0-0) αλλά και δύο παίκτες της ενόψει των επόμενων αγωνιστικών της Super League 1. Ο λόγος για τους Μάρκο Λιβάγια και Νέναντ Κρίστισιτς οι οποίοι συμπλήρωσαν επτά και τέσσερις κίτρινες κάρτες αντίστοιχα.

Αυτό σημαίνει ότι ο Κροάτης επιθετικός θα απουσιάσει σε δύο από τα επόμενα τέσσερα ματς της Ένωσης, ενώ ο πρώην άσος της ΑΕΛ σε ένα από τα επόμενα τέσσερα, αποτελώντας σοβαρές απώλειες.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν να αγωνιστούν εντός με τον Παναιτωλικό, εκτός με τον ΠΑΟΚ, εντός με την ΑΕΛ και εκτός με τον Βόλο, με τον Μασίμο Καρέρα να καλείται να επιλέξει από ποια ματς θα απουσιάσουν οι παίκτες τους. Το μόνο ματς που η λογική λέει ότι δεν επιλέξει είναι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το πρόβλημα πάντως για την ΑΕΚ δεν σταματάει στους Λιβάγια και Κρίστισιτς, αφού και οι Σιμόες, Λόπες και Παουλίνιο βρίσκονται στο όριο, όπως και ο Μάνταλος που αριθμεί τρεις κίτρινες κάρτες.