Ολυμπιακός: Υπόκλιση Ιμπαγάσα στον Σουντανί

Τα πολύ καλά λόγια του Αριέλ Ιμπαγάσα για τον Χιλάλ Σουντανί και αυτό που λείπει στον Αλγερινό και το ψάχνει αυτό στον Βόλο.

Ολυμπιακός: Υπόκλιση Ιμπαγάσα στον Σουντανί

Ο Χιλάλ Σουντανί είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στα πρόσφατα παιχνίδια στα οποία η ομάδα του Πειραιά σκοράρει κατά βούληση και φτάνει εύκολα στις νίκες. Αν και η σεζόν ξεκίνησε περίεργα για εκείνον με τον αποκλεισμό του από την ευρωπαϊκή λίστα τελικά εξελίσσεται εξαιρετικά.

Μετράει έξι γκολ και πέντε ασίστ και ο ίδιος αισθάνεται πως η καριέρα του κάνει επανεκκίνηση. Έχει συνηθίσει να έχει γεμάτες σεζόν σε γκολ και ασίστ και πλέον δείχνει ικανός να φτάσει ξανά σε διψήφια νούμερα. Τον Σουντανί τον δεσμεύει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το 2021 και αυτή τη στιγμή δείχνει πανευτυχής στο μεγάλο λιμάνι. Κατάφερε μάλιστα να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα της χώρας του κάτι που το ήθελε πάρα πολύ και γνωρίζει την αποθέωση από τους συμπατριώτες του.

Για τον Σουντανί γράφονται ύμνοι στην Αλγερία και θεωρούν ευχής έργον ότι έχει ανεβάσει στροφές, αφού περιμένουν να φανεί πολύτιμος και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Παρόλα αυτά ακόμα κάτι του λείπει του Σουντανί. Συγκεκριμένα ο Αλγερινός και τα έξι γκολ του τα έχει σημειώσει στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μακριά από αυτό δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει και ήταν ενδεικτική η εικόνα στο παιχνίδι της Τρίπολης όταν ο Νίκος Παπαδόπουλος απέκρουσε ένα σουτ του κι εκείνος γύρισε και του έκανε νόημα σαν να του λέει «γιατί το έπιασες;». Το θέλει πολύ το εκτός έδρας και μη ξεχνάμε πως του έχει ακυρωθεί ένα γκολ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Και δεν είναι μόνο το γκολ που του λείπει μακριά από το Φάληρο, αλλά γενικά του έλειπαν και οι ασίστ. Έβγαλε τρεις στην Τρίπολη και έβαλε ένα τέλος σε αυτό και τώρα θέλει στο Βόλο να πετύχει και το πρώτο του εκτός έδρας γκολ. Κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας ο Σουντανί είχε σημειώσει το πρώτο του γκολ σε εκείνο το 5-0 του «Γ. Καραϊσκάκης».

Στάζει μέλι και ο Ιμπαγάσα

Την Παρασκευή παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή για τον μήνα Οκτώβριο. Με την ευκαιρία αξίζει να σημειώσουμε πως ο Αριέλ Ιμπαγάσα που του παρέδωσε το βραβείο μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Σουντανί. Ο Αργεντινός έχει εξαιρετική άποψη για τον Αλγερινό και τον θεωρεί έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή για την ομάδα του Πειραιά. Και δεν είναι και μικρό πράγμα να σε παραδέχεται ο «Κάνιο», ο οποίος είναι μία τεράστια προσωπικότητα, ο οποίος πέτυχε σπουδαία πράγματα με την ερυθρόλευκη φανέλα.